mynewspapers.net

Hur man gör en gammaldags kyrkan Rag Doll

Hur man gör en gammaldags kyrkan Rag Doll


En trasdocka är en trasa barns leksak. Det representerar en mänsklig figur, men på ett sätt som tydligt hemlagad utseende. Eftersom trasdockor är gjorda av tyg, är de mjuka och lämplig för små barn. Trasdockor är gjorda av olika typer av tyger som plysch, silke, bomull och andra material. Ibland, är trasdockor kända som kyrkan Stardolls på grund av mjukhet och eftersom dockorna inte gör ett ljud om de tappas.

Instruktioner

• Planera och rita ditt trasdocka på en bit papper. Dra alla kroppsdelar eller en stor kropp kontur på papperet, i exakt storlek du trasdocka vara. Använda ett par sax för att klippa ut bitar. En ett stycke trasdocka kommer att likna en pepparkaksgubbe och en flera delar docka kommer att se ut mer som Raggedy Ann. Båda rag doll stilar ser lika gammaldags och senare kan justeras med olika tillägg och tillbehör. Om du ska göra en Raggedy Ann-typ docka, måste du dra separata delar för huvud, kropp, armar och ben. Om du inte är bra en ritning, kan du hitta gratis docka mönster online.

• Placera papper mönster på tyget du vill använda. Detta blir grunden för din trasdocka. Detta tyg ska vara i en färg som liknar mänsklig hud. Använd skräddaren krita för att beskriva mönster på baksidan av tyget. Göra två identiska mönster från var och en av formerna. Mönstren i slutändan kommer att två sidor av en trasdocka.

• Använd skräddarsy sax att klippa mönster och former från tyget. Skär ca 6 mm (1/4 tum) utanför chalked konturerna, så du kan ha tillräckligt med material för fållar.

• Sy kroppsdelar trasdocka eller dess hela kroppen om det är en bit. Använd en stark tråd och nål. Kom ihåg att du måste sy medan tyget är på dess baksida.

• Lämna en liten öppning på varje av högspänningsnätet docka kroppsdelar. Vid denna punkt, vrid tyget så att framsidan visar.

• Saker kroppsdelar från den kyrkliga rag doll med fyllningen du valt. Använd små öppningen från föregående steg. Efter fyllning, i närheten av liten öppning sömnad det med en tråd.

• Bifoga alla delar till varandra med hjälp av en nål och en tråd. Denna tid kan du använda en tjockare nål och en starkare tråd.

• Lägga till hår, kläder och ett ansikte i din kyrka trasdocka. Du kan använda olika tyger, knappar, tillbehör och dekorationer för denna del av projektet. Du kan även använda färgat tyg markörer för att dra din docka ansikte.