mynewspapers.net

Hur man gör en gammal gubbe Mask för ansiktet

Hur man gör en gammal gubbe Mask för ansiktet


Göra en gammal man mask att skrämma dina vänner, klä upp för Halloween eller att lägga till tecken till en lek. Detta är en måttligt enkel uppgift och är bra för en grupp barn att samarbeta på. När maskerna gjorts, kunde de bära dem tillsammans och föreställa sig hur livet kommer att vara när de är äldre. Maskerna är långvarig och ganska härdig om man ser noga, och metoden kan anpassas att göra många olika masker.

Instruktioner

Hur man gör en gammal gubbe Mask för ansiktet


Blås upp ballongen och binda det i en säkert knut. Stå ballongen i en stor skål så att den inte kan välta. Sönder tidningen i bitar ca tre inches bred av bredden på sidan. Blanda vattenbaserade limmet.

Hur man gör en gammal gubbe Mask för ansiktet


Täcka remsor av tidningen med limmet och hålla dem till ballongen. Fortsätt lägga till lager tills halv ballongen är täckt. Detta kommer att passa över ansiktet och göra strukturen för mask. Lägga till lager av limmade tidningen tills de är ungefär en fjärdedel av en tum tjock. Lägg till extra tjocklek för att skapa en näsa, haka och ögonbryn. Låt masken att torka. Detta kan ta flera dagar.Måla hela masken kött-färgade. Låt det torka. Driva en nål men sidorna av masken. Gör två hål på varje sida av masken att gå över och under örat. Dessa kommer att användas för att lägga till strängen senare. Hålen kan förstärkas med klibbig förstärka. Hålla ballongen blåses upp och lägga till detalj i masken med filt ögonbryn, skägg eller en mustasch. Måla detaljer på masken. Sprack ballongen, och skär bort någon som är fast till kanten av masken.

Hur man gör en gammal gubbe Mask för ansiktet


Skär öga hål och använda nålen för att göra näsborrarna. Trimma några slarvigt kanter. Måla insidan av masken, och tråd strängen genom hålen så masken kan kopplas på.