mynewspapers.net

Hur man gör en fullständig systemåterställning på en Toshiba

Hur man gör en fullständig systemåterställning på en Toshiba


På äldre modeller av Toshiba, en full Systemåterställning kan endast utföras med en recovery disk--på nyare modeller finns det en inbyggd återställningspartition som kan användas för att utföra en systemåterställning. En fullständig systemåterställning försätter datorn i dess "out-of-box" tillstånd och kan användas för att fastställa en rad olika problem, till exempel virus eller ens korrupta systemfiler. En systemåterställning tar bort alla personliga data, därför är det viktigt att du säkerhetskopierar alla data du vill behålla innan du utför återställningen.

Instruktioner

• Säkerhetskopiera alla viktiga data du inte vill förlora på en extern enhet. Utföra en fullständig systemåterställning tas alla data bort. När du är säker på att alla dina data säkerhetskopieras, stänga ner datorn.

• Starta upp din dator, under set-up och håll noll nyckeln. Öppnar skärmen "Toshiba Recovery Wizard". Markera rutan bredvid "Återvinning av fabriken försummelsen programvara" och klicka på "Nästa". Klicka på "Återställ till Out-of-Box stat" och klicka på "Nästa".

• Klicka på "OK" på frågan om du är säker på att du vill utföra fullständig systemåterställning. Vänta tills Återställningskonsolen att slutföra och tryck på valfri tangent för att starta om. Du har framgångsrikt utfört en fullständig systemåterställning.

• Slå på datorn. Medan det är inställningen, håller du ner F12. Menyn "Startalternativ" öppnas.

• Välj "CD/DVD" och tryck på "Enter". Datorn startar om.

• Följ den på skärmen instruktioner att starta återställningen. Vänta för återhämtning att slutföra och tryck på valfri tangent för att starta om datorn. Du har framgångsrikt utfört en fullständig systemåterställning.