mynewspapers.net

Hur man gör en Frankenstein Mask

Hur man gör en Frankenstein Mask


Uppmuntra barnens kreativitet och lägga till roligt Halloween eller en fest med en Frankenstein-mask-making verksamhet. Mary Shelleys Frankenstein monster inspirerar empati och rädsla i alla åldrar. Från monster i Shelleys ursprungliga romanen till skrämmande film monster fånig utseende cartoon ritningar, har Frankenstein underhållit generationer. Låt barnen Rita egna Frankenstein eller skriva ut en mask för barn att färglägga. Både Womensday.com och DisneyFamilyFun.com ger utskrivbara masker för barn att göra.

Instruktioner

• Täcker ditt arbetsyta med tidningar. Anges leveranserna. För en grupp Frankenstein mask craft, tillhandahålla tillräckligt material och verktyg för alla barn.

• Ge barnen bilder av Frankenstein att dra av eller ge utskrifter av masker.

• Hjälp barn som vill rita om du vill starta masken med en utskrift mask som ett mönster. Ge tid för dem att rita en Frankenstein ansikte. Kontrollera att de göra ritningen tillräckligt bred och tillräckligt länge för att bära som en mask. Försiktigt hålla papperet till barnets ansikte och markera ögonen med blyerts så att de kommer att vara på rätt plats att bära som en mask.

• Bidra till att skapa en prov Frankenstein mask. Hur ska beskriva öga hål i röda eller svarta att göra dem mer skrämmande. Visa hur du använder grey lägga höjdpunkter till svart hår och hur man använder ett tjockare lager av grönt skapa skuggning på monster's kinder. För markör-färgade masker, låta bläcket torka.

• Slå ett hål med hålslagningen vid ögonbrynet--en halv tum från kanten av masken på varje sida. Klipp ut ögat hålen. Skär dem tillräckligt stor så barnets vision inte blir nedsatt.

• Skär en 1 ½ tums slit framför näsan Frankenstein papper mask för andning, eller peta ¼-tums näsa hål med en sax.

• Skär två 8-tums längder band eller rattail sladd för varje mask. Knyt en sladd genom ett hål på varje sida av masken.

• Hjälpa barnen att sätta på maskerna och knyt dem på med sladdar. Sladden går över topparna på öronen hjälpa masken sitta på plats.