mynewspapers.net

Hur man gör en första nattvarden krans för huvudetEn ung flicka som firar sin första Nattvarden i den katolska kyrkan bär en traditionell vit klänning och pannsmycke. Du kan göra en anpassad pannsmycke för din dotter eller barnbarn med nätta vita blommorna för den speciella dag. Lätta nattvardsgången kransen kommer att omringa barnets huvud eller hår bulle med konstgjorda eller riktiga blommor. Kransen kan hållas som en släktklenod från välsignade dagen i en ung katolsk flickas liv.

Instruktioner

• Mät kronan på den unga flickans huvud med ett måttband. Ordna barnets hår om hon kommer att bära den i en bulle. Mät omkretsen på bun i stället för kronan av huvudet för krans storlek för detta.

• Skär en bit av florist binder en tum längre än mätning av barnets huvud eller hår bun med avbitare. Skapa en krok-form i varje ände av tråd pjäsen.

• Koppla ena änden av kabeln över den andra. Nypa hakas ändarna av kabeln tillsammans för att skydda dem på plats.

• Linda i slutet av en rulle vit blommig tejp runt mitten av wire cirkel i en vinkel. Tejpen fastnar själv när det drog och svepte tätt. Linda hela tråd ringen med tejp för att täcka den och försegla i Förenade ändarna.

• Skär de färska blommorna till en 1 1/2-tums stam med en vass kniv. Skär en 4-tums bit florist tråd för varje färsk blomma blomma. Infoga den tråd genom området stam, bara under kronblad av den verkliga blomman. Böja tråd i hälften och slå in den med blommig tejp för att skapa en stam som böjer sig lätt. Skär siden eller satin blomma stjälkar på en 2-tums längd med avbitare om med dem istället för färska blommor för en suvenir krans.

• Håll en blomma med wire stammen placeras mot sidan av tejp-omfattas kranen ringer. Linda blommig tejp runt stammen för att säkra den till ringen. Lägga till en andra blomma och fortsätta inslagning nya stjälken med en obruten bit tejp. Om du kämpar med blommig band full rulle, kan du slita en 20-tums bit av den till arbeta med. Fortsätt att lägga blommor och inslagning stjälkarna till krans ringen med blommig tejp.

• Rulla flera inches av 1/4-tums breda sidenband från en spole. Linda den lösa änden av bandet över blomma täckt krans ringen så att en 15 - till 18-tums svans att hänga från ringen.

• Linda i menyfliksområdet lätt runt blommig kranen ringer varje 2 eller 3 inches, mellan blomma blommar, genom att hålla rullen i ena handen och kransen i den andra. Flytta spolen runt och genom kransen att rulla och svepa band runt kransen.

• Skär den andra änden på bandet att matcha de första 15 - till 18-tums svansen efter den första nattvarden kransen är lindade med band. Knyt band ändarna i en Skosnöre båge. Detta är centrum av baksidan av hår kransen.