mynewspapers.net

Hur man gör en flytande glasögon hållare

Hur man gör en flytande glasögon hållare


Om du bär glasögon och känna som om du ständigt misplacing dem, är en flytande glasögon precis vad du behöver. Dessa innehavare hänga runt halsen med gummigrepp i varje ände att hålla örat bitar av dina glasögon, att hålla dina glasögon hängande från halsen så du inte tappar bort dem. Att göra din egen innehavaren är lätt och du kan göra flera innehavare i ett flertal färger, så du kan matcha dina glasögon hållare till varje klädsel.

Instruktioner

• Skär en 35-tums bit av din tråd och drapera den runt halsen så att ändarna hänga fram jämnt på båda sidor. Tittar ner och bestämma om du vill ha dina glasögon att hänga på denna nivå, eller högre. Skär av en liten bit i ena änden och justera ändarna för att vara även och fortsätta tills ändarna är vid önskad längd.

• Loop ena änden av din tråd genom metall bågen på en av dina gummi glasögon innehavare. Knyt slutet säkert runt bågen i en Knut och skära av eventuella överskott tråd som kan peta ut från knot.

• Ordna dina pärlor på ett bord framför dig att se hur du vill att de ska gå på din tråd. Detta hjälper dig att se hur de ska varje titta bredvid varandra innan strängarna dem på, som hjälper dig slippa unstring bör du inte gillar utseendet.

• Börja profilering din tråd med pärlor i design och ordningen på passa dig tills du har fått en och en halv inches av tråd kvar. Knyt en och en halv bit tråd runt din andra gummi glasögon hållare bit och skär av eventuella överskott tråd som petar ut från knot.

• Tryck en av hörlurarna för dina glasögon genom en av gummi innehavaren bitarna och upprepa detta med andra hörluren på dina glasögon och andra innehavaren bit. Hänga pärlstav tråd runt halsen med glasögonen hängande över din front.