mynewspapers.net

Hur man gör en Florida räkor fälla

Hur man gör en Florida räkor fälla


Det finns två primära metoder för att fånga räkor i Florida: Köp en shrimping båt eller Använd en netto gjutning. Båda processerna kan vara dyra, mödosam och tidskrävande. Det finns dock andra sätt att fånga räkor som är mycket lättare och praktiska än de metoder som används av professionella shrimpers. Du kan bygga din egen fälla för att få dessa räkor ur vattnet och på din tallrik.

Instruktioner

• Skölj plast läsk flaska med varmt vatten för att rengöra den. Avstå från att använda tvål eller rengöringsmedel. Placera flera pin hål i sidan av flaskan, helst hela den nedre halvan av flaskan. Ta bort locket från flaskan och kassera den.

• Skär flaskan, ta bort cirka 1/3 från toppen av flaskan. Spara upp, men kommer att du använda den senare.

• Placera två hål i toppen av den större delen av flaskan att fästa nylon repet. Limma bly vikter på utsidan av botten av flaskan. Placera ett tunt lager lim runt insidan fälg av större delen av flaskan. Invertera den mindre delen av flaskan och placera den inuti den större sektionen, säkra den med lim inuti den större delen av flaskan. Låt limmet torka i 24 timmar innan du använder fällan.

• Plats räkor mat eller bete i botten av fällan. Placera fällan i vattnet och låt det sjunka till botten. Knyta repet till en fast struktur, såsom sidan av en fiskebåt eller en docka. Kolla fällan var en till två timmar. När räkorna är Hämtad, placera mer bete i botten av fällan och omarbetning.