mynewspapers.net

Hur man gör en flicka pirate kostym

Hur man gör en flicka pirate kostym


Pirat dräkter är roligt och enkelt att göra med din befintliga garderob eller genom att köpa några extra tillbehör. Spara pengar och återvinna din egen garderob för att sätta ihop en minnesvärd pirate outfit och njuta av flexibiliteten i att göra det som sexig, söt eller skrämmande som du vill.

Instruktioner

• Börja med dina kläder; Leta efter byxor som du kan lyfta upp till knäna. Använda kjolar för en sexig pirate utseende och strimla nedre fållen för extra robusta effekt med sax. Hitta ett randigt linne eller tröja eller en solid vit kommer att göra. Stövlar är idealiska, men för en sexig utseende, bära stilettos för att matcha din outfit och göra det mer feminin; prova både högklackade stövlar och klackar för att hitta den look som är rätt för dig.

• Lägga de färdiga inslag med ett bälte eller skärp. Använda stora band eller scarf, och knyta runt midjan med en svans på sidan. Bära stora hoop örhängen och en massa ringar. Lägg till bälte spännen till dina skor av täcker kartong torgen i aluminiumfolie och säkra med dubbelhäftande tejp.

• Lägga till rekvisita. Gör din egen skatt karta med te för att färga vitt papper, med din egen ritade design. Bränn kanterna försiktigt med en tändare eller tändstickor. Använda en papper handduk roll eller ett barns teleskop för att göra en spegeln. Kom ihåg att leksak svärd och pistoler, stoppade i sash bältet, göra perfekt tillägg.

• Klä delen, men glöm inte smink. Använd massor av svart eyeliner. Rita Tatueringar med eyeliner penna eller köpa överföring tatueringar att lägga till med vatten. Gör håret stökigt och Lägg små flätor. Buccaneer hattar kan köpas på de flesta kostym butiker, men, som en enkel idé, knyt en annan skärp eller snusnäsduk runt huvudet. Eye patches, säljs billigt på de flesta kostym butiker, avsluta utseendet.