mynewspapers.net

Hur man gör en fleecefilt Tag

Hur man gör en fleecefilt Tag


Föräldrar och vårdgivare för barn noterade med förvåning hur tilltalande etiketter och objekt-Taggar är för dem. Spädbarn och småbarn har varit kända för att fixera på etiketten av en ny leksak och bortse från leksaken själv. Detta ledde till trenden att skapa fyllda tyg leksaker och fleece filtar utsmyckade med många färgglada band Taggar. Mycket små barn nästan allmänt njuta av dessa "taggies," som tenderar att hålla deras uppmärksamhet mycket längre än traditionella leksaker. Veta hur man gör en fleecefilt tagg är ett sätt att vara säker på att den som ditt barn äger är verkligen en av ett slag.

Instruktioner

• Placera en av två bitar av fleece på arbetar yta så att mönstret eller design är "upp" eller mot dig. Skär delar av band från spolen, varje mätning ca 6 inches lång.

• Vik en menyfliksområdet jämnt på hälften så att de två ändarna möts, och en loop bildas på motsatt sida. PIN-centrum på vikta bandet att ullen börjar ungefär 2 inches från ett hörn av materialet. Se till att kretsa av menyfliksområdet lägger helt på tyget och att platt kanterna på bandet är i linje med kanten av tyget (med andra ord, ingen del av menyfliksområdet bör sträcka sig från omkretsen av fleece på denna punkt).

• Flytta över 2 inches från första band och stift ett andra band på samma sätt till fleece material. Fortsätt lägga till band 2 inches isär i ytterkanten av fleece. Använda symaskin för att sy längs insidan kanten av det materiellt, säkra band till fleece platta kanter när du går längs duken.

• Lägg det andra fleecetyg över den första, att placera den så att den mönstrade sidan är "down" och vänd bort från dig. Om du använder vadd, trimma den så att den passar storleken på fleece tyg bitar och placera den över den andra halvan av fleece. Placera en rak stift eller två genom centrum av lager av tyg för att hålla dem samman.

• Sy runt kanterna på lagrarna av tyg att fästa dem tillsammans medan ytterligare stärka de platta ändarna på bandet. Ta bort stiften i centrum. Det är viktigt att du lämnar en del av minst tre inches unstitched för invertering filten.

• Slå filten "inside out" genom öppningen (menyfliksområdet slingorna bör nu omfatta från tyget). Vik kanterna på det öppna avsnittet av filt inåt och säkra dem minst två gånger med stygn att stänga dem väl. Förstärka platt kanterna på bandet som nu är instoppat i lager av fleece att slutföra din tag filt.