mynewspapers.net

Hur man gör en fjäril med vingar kostym

Hur man gör en fjäril med vingar kostym


En fjäril kostym med vingar är en outfit som många unga tjejer skulle vilja bära för en skäl eller en Halloween-fest. Att sätta ihop kostym hemma med några grundläggande husgeråd är ett kostnadseffektivt alternativ till att köpa en i butik, där liknande fjäril kostymer kan vara dyr. Några tips och know-how kan göra att skapa en hemmagjord fjäril med vingar kostym lätt och snabbt kan skapas genom att utforma även nybörjare.

Instruktioner

• Tvinnas två metalltråd galgar med tång. Använda tång vrida varje hängare i en oval form. Gör ett indrag på varje sida av galgar på nedre botten delen av ovalerna så du två tråd figurer som ser ut som en ojämn siffra åtta.

• Skär ett par vita strumpbyxor så att du bara har två ben kvar. Sträck ena benet över varje tråd formerna och knyt en knut längst ner så att slangen sitter på plats.

• Måla en design som du väljer på slangen. Måla cirklar och ovaler i en färgglada mönster som liknar en fjäril vinge. Låt torka.

• Knyt båda sidor av fjärilsvingar tillsammans med några band. Knyt en rosett i centrum där de två sidorna möts.

• Knyt en remsa av resår på två ställen i menyfliksområdet att göra en slinga. Ett barn kan nu kliva in i denna ögla och dra upp till hennes bröst, att göra vingarna sitter på baksidan. Par dessa vingar med en rosa trikåer och strumpbyxor för en färdig dräkt.