mynewspapers.net

Hur man gör en fiske netto från grunden

Hur man gör en fiske netto från grunden


Bygga en fiske net är lätt att göra och kan vara en användbar färdighet i överlevnad scenario eller ett bra sätt att anpassa fiskeutrustning. Det finns ett antal sätt att göra en net, den traditionella metoden att sätta ett nät över grunt vatten används av indianer är en av de mest effektiva.

Instruktioner

• Bestäm vilken typ av nätet kommer att krävas. Mät längd och bredd på nätet kommer att behöva vara att fånga fisk. Exempelvis om floden är 3 fot djup och 10 fot brett, bör ditt nät vara samma. Om nätet ska användas i en sjö eller havet, sedan valde helt enkelt djupet på nätet; Det bör åtminstone 3 fot djup och 10 fot lång.

• Konstruera nätet. Skär rope eller tråd till önskad längd och lägg det första på marken. Klipp en andra remsa av rep lika långa och lägga den parallella, ca 1 tum nedanför den första remsan av repet. Fortsätta att klippa remsor av rep såhär tills remsorna når en bredd (eller höjden) lämplig för nätet, utifrån mätningar i steg 1. Lägga till en extra foten av rep i varje remsa, som detta behövs för att binda på nätet till polackerna.

• Skär remsor av rep baserat på bredden (eller höjden) av mätningar i steg 1. Lägg remsorna 1 tum ifrån varandra vinkelrätt ovanpå den första uppsättningen av linor. Fortsätta att klippa remsor tills hela längden på nätet är täckt. Slutprodukten ska se ut ett rutmönster med en 1-tums storlek låda.

• Knyt linor där de passerar. Detta kan vara tråkiga men är nödvändiga för att säkerställa att nätet är robust. Noggrant knyta varje korsning av rep med en överhandsknop eller tumme Knut; gå remsa av strip tills varje korsning av rep är knutna.

• Hitta eller skär två trä polacker som är höjden på nätet. Slips i ändarna av repet längd netto till polackerna genom att Linda varje rep slutet det runt stången gånger (beroende på hur mycket slack finns), sedan använda en dubbel överhandsknop för att knyta det säkert till Polen. Polackerna bör ha en extra fot av trä i botten så de kan ha fastnat i att golvet i vattenförekomsten. Nätet kan också användas av två människor som gick den genom vattnet i varje ände.