mynewspapers.net

Hur man gör en fiske lockbete vind Spinner

Hur man gör en fiske lockbete vind Spinner


Spinnare kan vara mycket effektiv fiskedrag och de är enkla att använda; gjutning och hämta lockbetet är allt som är nödvändigt för att locka fisk. De flesta spinner lockar består av en diskant krok, en axel med några vägda pärlor och viktigast, en glänsande konkav blad som snurrar när drog genom vatten, således att locka fisk av dess rörelse och ljud (vibrationer) producerar. Spinnare är relativt låg vikt och delikat, de är lätt att förlora; Lyckligtvis är de relativt lätt att göra.

Instruktioner

• Måla den övre konkava delen av din spinner blad "matcha luckan" av mindre fiskar på växtplatsen du fiske; lämna på metall undersidan kala att locka och överföra solljus under vatten. Lägga till sandskädda av samma färg i din lure pärlor så att de matchar klingan. Avsätta målade bladet och pärlor för att låta dem torka.

• Gänga 1 tum av din tråd ledare genom diskant krok hålet. Nypa gängade tråd med din vass tång och figursättas det viktigaste binda två gånger, så att kabeln är ordentligt ansluten till kroken.

• Skjut in två eller tre målade lure pärlor över avsnittet insvept i kabeln bakom pärlor; wrap din ledare tråd runt den senaste pärla och tillbaka genom hela med din vass tång, så att pärlorna är låsta på plats på linan.

• Skjut din spinner blad på kabeln bakom pärlor; rotationsrutans bör förhindras från att röra pärlor av extra slingan du gjort på de senaste pärlan. Detta gör att spinning bladet att snurra fritt under vatten.

• Skjut gaffelfäste stiftet över tråd ledare att stänga alla bitar av din spinner lure. Nypa gaffelfäste ärmen med tången ungefär en fjärdedel tum ovanför bladet--klipp bort överflödig tråd.

• Fäst lockbete fiskelina och gå fånga vissa fiskar.