mynewspapers.net

Hur man gör en filt solros

Hur man gör en filt solros


Att göra solrosor med klädde med filt är ett enkelt hantverk och blommorna kan användas i ditt hem eller på personliga saker att lägga till en primitiv, trädgård eller land motiv. Filt är ett apt trasa medium för enkelt pyssel många små kronblad av en solros, eftersom du kan knipsa intrikata former utan oroande som kanterna kommer Frans. Stapla tre diskar av filt som ökar i storlek för att skapa en tre dimensionell solros som kommer att lysa upp och väcka uppmärksamhet på området där du har använt den. Du kan göra din filt solros i under en timme och vara redo att förvandla det till en magnet, brosch, kläder lapp eller annan utsmyckning.

Instruktioner

• Lägger din brun filt på en plan yta. Välj ett glas eller mugg att använda som en mall för centrum av sunflower. Placera glaset över brown kände och spår runt den. Klipp ut cirkeln av filt i spårade linje.

• Upprepa steg 1 att spåra konturerna av en skål över guld kände och konturerna av en liten platta (som bör vara större än skålen) på den gula kände. Klipp ut dina pjäser på raderna.

• Skära runt kanterna på ditt guld och gul kände cirklar arbetar inåt för att ge intryck av blomblad. Kanterna kan vara helt enkelt scalloped, eller skär i tunna kronblad med spetsiga tips. Lämna ett område storleken på din brun cirkel i mitten av varje cirkel uncut.

• Spåra konturerna av två tår-formade lämnar på din grönt tyg freehand, att varje blad om skålen är brett. Klipp ut Bladen i din riktning.

• Slip gröna blad bakom den gula kändes så spetsiga ändar sticka ut. Bladen kan vara bredvid varandra eller kikar ut från bakom gula på motsatta sidor. Hand sy bladen gula filten arbetar så nära centrum av gula filten som möjligt.

• Centrum guld kände bit över den gula att täcka sömmen från bladen. Hand sy genom centrum av guld filt att koppla det till den gula, fånga Bladen i sömmen där de alla anpassa.

• Lager brun cirkla centrerad över den guld del. Sy cirkeln till alla andra lager av blomman arbetar i en cirkel ca en 1/4-tums från kanten av brun filt. Hålla den storlek och avstånd mellan varje stygn så enhetliga som möjligt för ett renare snyggare utseende.