mynewspapers.net

Hur man gör en fickkniv av papper

Hur man gör en fickkniv av papper


Papper hantverk är populär bland många kulturer. men har japanerna gjort en konst av använda papper; de kallar detta konsten origami. Origami på japanska betyder vika papper, enligt origamiwithrachelkatz.com. Papper kan fällas för att göra realistiska snygga former som insekter, dinosaurier och även fickknivar. Att göra en fickkniv av papper är inte så svårt när du vet hur man gör det; men, om du bara lärande kan det vara en lite förvirrande i början.

Instruktioner

• Göra en kvadrat pappersark genom att vika en 8 ½ av 11 tums bit papper diagonalt. Ta det övre högra hörnet av papperet så långt ner till vänster på sidan som möjligt samtidigt hålla kanterna även på vänster sida. Avskurna extra papper från botten av sidan med sax.

• Vik det kvadratiska pappersarket i form av en triangel genom att föra det övre högra hörnet av papper ner till vänstra nedre hörnet av papperet. Öppna arket och vik den högra halvan av papper upp till linjen i mitten av tidigare luckan. Upprepa proceduren med vänster sida av papperet.

• Vik den bredaste delen av högra luckan ner ungefär en tum, och upprepa detta på vänster sida. Vik kanten på den högra luckan över mot mitten av papperet ungefär en fjärdedel av en tum. Upprepa detta på vänster sida.

• Vänd pappret så att baksidan av papperet är uppåt och den bredaste delen är överst. Vik en halv tum luckan på samma plats att du vikta kvartalet-tums luckan på andra sidan av papperet, och upprepa på andra sidan av sidan.

• Vik den vänstra halvan av papperet på mitten av sidan och vik den högra halvan av papperet på mitten också. Vik den lilla triangeln längst ned på sidan upp och under viftar med två sida. Vik övre spetsen av papper ner cirka halv tum, och Vik sidorna av det i så att det bildar en vass spets. Vik de två klaffarna tillsammans så att papper viks på mitten på längden.