mynewspapers.net

Hur man gör en Ferrero Rocher julgran

Hur man gör en Ferrero Rocher julgran


Ferrero är en choklad och konfekt företag som producerar eleganta utseende tryffel. En av företagets storsäljare är Ferrero Rocher. Den Rocher behandla börjar med en hel hasselnöt som är täckt med krämig choklad. Utsidan av den välsmakande behandla är belagd i wafer bitar med ett lager av mjuk choklad. Allt detta fångas i en dekorativ mini cupcake liner med en folie topp. Crafty värdar och värdinnor använda Ferrero Rocher för att göra ätbara julgranar. Skapa din egen läckra träd med några crafting leveranser och massor av choklad.

Instruktioner

• Placera en 30cm (12 tum) lång skum kon på en rund dekorativ tallrik. Ta bort tryffel från den yttre förpackningen men lämna dem insvept och i deras folie koppar.

• Sticka en tandpetare i botten av en tryffel, piercing papper och 1/3 av behandla. Peta i andra änden av tandpetare i botten av skum trädet.

• Fortsätta att peta tryffel med tandpetare och ordna dem på kon bas. Börja med botten i ringen, sedan lägga till en annan ring av tryffel över den. Fortsätt tills hela konen eller träd är täckt.

• Sticka små plockar av plast mistel eller holly bär till konen på måfå platser.

• Hål en guld skum stjärnformade prydnad med en tandpetare. Tandpetare bör vara placerad mellan de två nedersta stjärna. Poke toothpicked stjärnan i toppen av granen som en prydnad.