mynewspapers.net

Hur man gör en Faux ko Print mattaVissa människor gillar utseendet på Ko utskrifter, men gillar inte området med en faktisk kohud i deras inredning. Istället för att använda den verkliga sak, göra en faux ko print matta själv. Innan målning din matta, titta på några bilder av kor för att få en övergripande uppfattning av formen på fläckar. Begränsa dig inte till en svart och vit inredning; kor är vit med bruna fläckar, eller du kunde modernisera utseendet med en rosa och vit ko print istället.

Instruktioner

• Köpa en vit eller ljust område matta med låg lugg, eller vakuum en befintlig låg lugg matta som du redan har på handen.

• Placera din matta på en plan arbetsyta.

• Designa din ko plats mönster på mattan med målartejp. Skapa stora splotchy former att återskapa de stora fläckar på en faktisk ko. Oroa dig inte om några av de målartejp överlappar eller går över kanterna på din design; se bara till att du trycker bandet fast i mattan så att den separerar något fibrerna. Placera några av fläckar nära varandra och andra längre ifrån varandra så att det ser mer naturligt. Tänk på att små område mattor ser ut bättre med mindre ko fläckar.

• Spruta färgen på en skum tallrik och badda din pensel i färgen.

• Måla matta topp till botten, vänster till höger, målar bara insidan av ko fläckar med en fast skrubbning rörelse. Komma ner till matta fibrer till göra säker du måla ytan jämnt.

• Låt färgen torka ordentligt, om möjligt, över natten innan du tar bort den målartejp.