mynewspapers.net

Hur man gör en farväl Festinbjudan

Hur man gör en farväl Festinbjudan


Farväl partier kan vara bittersweet, så att hitta rätt balans mellan allvar och glädje för en inbjudan kan vara knepigt. Typ av fest du är planering och hur formella eller informella du vill göra det är faktorer att tänka på när du skapar ett farväl inbjudan. Den rätta formuleringen kommer att ange tonen och kommer att säkerställa ert parti är välorganiserat och att du får svar i god tid.

Instruktioner

• Skriva personens namn och sedan skriva "lämnar." På farväl till John, exempelvis bör överst på sidan det säga "John Leaving!" Överst på sidan kan du också lägga en bild av John. Bilden kan lätt infogas i ett word-program. Bara skanna i din bild, klicka på "Infoga", sedan "bild" och sedan "från"fil. Du kan justera storleken bara genom att klicka på och flytta den när den är i word-dokumentet.

• Under Skriv tema, plats, datum och tid för partiet. Den skulle läsa något liknande; "Komma och säga adjö på en hippie-tema fest. Komma till 36 mandel Crescent, Blarney Hill klockan 19.00 den 13 juni."

• Statligt klänning kraven för partiet (formell, casual, svart slips, etc.) och vad de ska ta, om något. Till exempel; "Klä i en anda av långt hår, fred och kärlek. Ta med en flaska vin."

• Längst ned på sidan, ta ett e-post eller telefon nummer för gäster att besvara. Till exempel; "OSA till Jane Tweed via e-post: [email protected] eller ring 555-5555."

• Skriv ut inbjudningarna på högkvalitativt papper. Skriv inbjudan med hjälp av ett ordbehandlingsprogram och börja med något som "En farväl kväll med John Hearty."

• Under som innehåller följande information om partiet (till exempel "middag och dans på Angel Ballroom.) Lämna ett par rader av utrymme och skriv datum och tid: 18: 00 23 september.

• Lämnar en rad och sedan skriva klänning kraven: "Smart klänning bara, snälla." Nedan som inkludera var att svara på. Se till att inkludera namn, adress, e-post eller telefon nummer.