mynewspapers.net

Hur man gör en farstun tree coat bänk

Hur man gör en farstun tree coat bänk


Farstun coat tree bänken är en klassisk möbel som svar ett klassiskt problem. I farstun till ett hus är det första som folk ser när de går genom ytterdörren. Det är en plats där människor traditionellt doff rockar och hattar, och ta bort leriga skor. Coat tree bänken kan vara en attraktiv och praktiskt sätt att organisera och lagra rockar, hattar, halsdukar och vantar. Utseende, kan det vara modern eller klassisk, målat eller målade. Denna coat tree bänken är byggd av lättillgängliga material och kommer att avslutas genom att måla.

Instruktioner

• Planera din nedskärningar på en bit papper att undvika avfall och göra en lista över alla bitar måste du klippa. Coat tree bänken är byggd i två delar: botten, som bildar bänken, och baksidan, som bildar pälsen trädet. För att göra den bästa användningen av standard storlek material, är denna bänk 48 inches bred och 18 inches djupt. 18 inches är också en bra höjd för en bänk, så se bitar för sidorna av fält 14 inches bred för 4-tums ben. Benen kan vara de gängade olika, vissa lövträd trim skär långa och tillämpad i hörnen, eller en låda gjord av 2 av 4: s. Bänken består av fyra stycken sidor, och en vardera för toppen och botten.

• Skär de kortare ändbitarna sidor som passar mellan de två längre stycken fram och tillbaka. Skär botten bit att passa insidan rutan bildas av sidan bitar. Skär upp om du vill överlappa sidan bitar. Du bör kunna få alla dessa bitar ur ett ark av MDF. Använd det andra arket för att skära ryggen.

• Lim och spik bit sidorna tillsammans, med botten som en guide att hålla sidorna kvadrat tills limmet torkar. Sätt fast locket. Om du vill använda bänken för lagring, kan du klippa en dörr ur locket och installera ett piano gångjärn. Efter att limmet har torkat, fäst benen.

• Skär en 64-av-48-tums bit för ryggen. Detta kommer att göra den totala höjden på bänken 82 inches, och ge tillräckligt med utrymme för att hänga rockar. Gör fyra konsoler genom styckning två 8-tums rutor av MDF på mitten diagonalt. Göra den översta hyllan 10 inches bred. Fäst konsoler på de fyra hörnen av ryggen, med en av fyrkantiga kanterna jäms med vad blir ryggen övre och nedre kanter. Fäst hyllan på övre kanten av ryggen och de övre konsoler.

• Ställa tillbaka på bänken och fäster den. Ett bra sätt att göra detta är att fästa en bit tunt material, till exempel 1/4-inch plywood, till baksidan av lappa så det varv både bänken och ryggen. Du kan också bifoga konsoler till bänken med metallfästena eller skruvar.

• Fyll några spik hål och slipa något ojämna kanter. Applicera primer, låt torka och slipa lätt. Tillämpa finish färg. Installera klädkrokar i överdelen av ryggen, under hyllan.