mynewspapers.net

Hur man gör en Fancy Dress kostym

Hur man gör en Fancy Dress kostym


Bli en prinsessa, 50-Glamour Girl eller belle bollen kräver en maskeraddräkter med alla tillbehör. En kostym boll är en möjlighet att klä. Du kan köra ner till ditt grannskap brud salong och plocka upp en brudtärna klänning, men som skulle kosta dig en vacker slant, även om klänningen var till försäljning. Gör din egen fancy dress kostym istället och förvandla dig till en trädgård prinsessa.

Instruktioner

• Välj en begagnade balklänning som har en lågt skuren livstycket, tydlig midja linje och en smalare golv-längd kjol istället för en fylligare. Du kommer att lägga lager till kjolen.

• Mät din midja och Lägg till 1 tum. Hitta centrala grosgrain band, sedan markera halv mätning i en riktning och hälften i motsatt riktning. Till exempel om midjan mäter 28 inches, markera 14 1/2 inches från mittpunkten i menyfliksområdet i båda riktningarna. Om din midja 30 tum, skulle du markera 15 1/2 inches från mittpunkten.

• Välj fyra olika färger av tyll eller nät i nyanser nära till det av din prom dress. Till exempel om balklänning rosa, du kan välja ljus rosa, medium rosa, mörkrosa och fuchsia för färgerna på nätet. Du behöver fyra gånger mätning av din midja. Så om din midja åtgärder 28 inches, behöver du 3 1/4 varv av varje färg av tyll.

• Placera lager av tyll eller nät ovanpå varandra med den mörkaste färgen på botten och de ljusare färgerna ovanpå den. Placera en rak stift varje 6 inches på längden på tyll. Samla tyll eller nät längden på tyget med en nål och tråd så det är lika med ditt midjemått plus 1 tum. Knut tråden varje 6 inches.

• Sy tyll på bandet så den samlade tyll är i centrum av menyfliksområdet. Skär det längsta lagret av tyg så det bara skrubbsår golvet. Skär nästa lager av tyll, 6 inches kortare än det längsta lagret. Skär det tredje lagret 12 inches kortare än det längsta lagret och det fjärde lagret 18 inches kortare.

• Scatter tyg blommor på tyll. Sy fast dem på eller använda en limpistol. Lägg till blommor till livstycket av balklänning. Täck remmarna med små blommor. Centrerar en stor blomma mitt i centrum av byst linje.

• Knyta kjolen du gjort med tyll och bandet runt midjan. Knyt den bredare sidenband över det tunna bandet att dölja smal menyfliksområdet.

• Lägg till en tiara, faux diamanthalsband och långa handskar i skuggan av din klänning. Placera glittriga armband i färger av klänningen på armarna över handskar.