mynewspapers.net

Hur man gör en falsk näsa

Hur man gör en falsk näsa


När det gäller kostym tillbehör som kan göra en dramatisk förändring till formen på ditt ansikte med minimal krångel, finns det inget bättre än en falsk näsa. Falska näsor är en viktig del av många teater, Halloween kostym spela kostymer och kan ge dig en blygsam förändring eller bidra till att skapa en dramatisk karaktär ansikte. Gör din egen hemlagade näsa protetiska bitar är också en av de lättare formerna av ansikts latex verk – en som inte kräver en fullt liv mask för att anpassa och forma till din smak.

Instruktioner

• Skulptera näsan i olja lera. Hålla den färdiga näsa formen upp bredvid din egen medan du tittar i en spegel att bedöma storlek och proportioner och göra säker du gillar hur det ser ut. Se baksidan av näsan platt där det ska bifoga till ansiktet.

• Justera färgen på flytande latex. De flesta flytande latex har en orange-beige färg en gång torr, så det är bra att justera den för att komma närmare din faktiska hudfärg genom att blanda det med vissa akrylfärg; Tänk på att torka färgen blir mörkare än färg när det är vått. Inte oroa dig för att få färgen perfekt, och felar på sidan av alltför blek; Du kan avsluta matchande färg använder make-up senare.

• Päls näsa skulpturen i flytande latex. Använd en disponibel borste eller trasa för att täcka näsa skulpturen (utom baksidan) som om du målar den. Applicera minst fyra skikt av latex, låter varje en torka innan du lägger till nästa (detta kommer att ta 10-20 minuter för varje lager, du vet när latex är torr eftersom det företaget upp och mörkare i färg).

• Skala bort latex näsan från lera. Om du måste ändra formen på leran att hålla från stretching näsa form för mycket, gör så (även om det bör vara lätt att skala bort latex utan för mycket betonar formen). Försök ta bort alla spår av lera från insidan av näsan.

• Linje på insidan av näsan. Ge insidan fyra eller fler nya lager av latex, tillämpa dem precis som du gjorde med utanför att göra väggen i näsan tillräckligt styvt för att ha kroppen på egen hand. Om näsan är särskilt stora eller lång, grejer det med små bitar av latex-indränkt toalettpapper. Lämna utrymme för din näsa, felar på sidan av för mycket tomt utrymme. Låt torka.

• Skapa näsborre hål med sax eller en kniv; dessa är nödvändiga för bekväm slitage och andning.

• Tillämpa näsan. Använda anda tuggummi för att följa näsan över din egen, tillämpa tandköttet bara på kanterna på baksidan av näsan. Gälla näsan sig tjock scenen make-up, och den omgivande hud i ansiktet, blandning make-up i kanterna.