mynewspapers.net

Hur man gör en enkel robot av återanvändbar

Hur man gör en enkel robot av återanvändbar


Om ditt barn tycker om att spela med robotar under låtsas spela, kan du göra deras fantasifulla spel mer spännande genom att visa dem hur man konstruerar en leksak robot med objekt som finns runt huset. Detta kan låta ditt barn att anpassa och skräddarsy sina leksak robot för att göra det exakt hur de tänkt. Du kan använda alla återvinningsbara objekt som du föredrar att göra roboten, såsom kartonger och aluminium burkar.

Instruktioner

• Tryck en varmt lim pinne i en limpistol, sedan ansluter limpistolen till ett eluttag för att kunna värma upp 10 minuter. Detta kommer att smälta Varmlimma pinne inuti vapnet så att det kan pressas ut ur toppen.

• Välj några kartonger som du vill använda för roboten och stapla dem ovanpå varandra. Krama varmt lim på de områden där rutorna touch, sedan hålla rutorna på plats i tre minuter tills heta limmet svalnar och hårdnar. Detta kommer att säkra staplade lådor ovanpå varandra. Detta kommer att vara robotens kropp.

• Pressa en linje av varmt lim på omkretsen av en bit aluminium kanalsystemet, eller slangar och tryck limmade slutet på sidan av kartong struktur. Hålla kanalen slangen på plats i tre minuter så att limmet härda. Detta kommer att vara en robot vapen. Upprepa så många gånger som du vill lägga till på resten av robotens armarna.

• Pressa varmt lim runt toppen av en begagnad läsk kan och trycker kan på ytan av papp. Placera burken var som helst du föredrar. Håll kan på plats i tre minuter. Upprepa denna process att lägga på så många läskburkar som du vill, som kan fungera som robotens knapparna eller växlarna.

• Spraya hela robot struktur med metalliskt sprayfärg. Låt färgen torka i 30 minuter. Måla roboten med metalliclack kommer att göra det ser ut som den är gjord av metall.