mynewspapers.net

Hur man gör en enkel maskin för en vetenskap projekt

Hur man gör en enkel maskin för en vetenskap projekt


Många komplicerade uppfinningar kan delas upp i några av de sex enkla maskinerna: spaken, lutande plan, och hjulaxeln, skruv, kil och remskiva. Dessa sex maskiner utgör grunden för många mer komplicerat skapelser som bidrar till att göra livet lättare. Många studenter är skyldiga att skapa enkla maskiner för naturvetenskapliga projekt. Bygga en snurra i en skokartong kombinerar lyftkraft av en hävarm med roterande rörelse av en hjulaxel och skapa ett roligt och enkelt projekt.

Instruktioner

• Vik tråd klädhängare så att det bildar en helt rak linje. Tryck ena änden av klädhängare genom en avsluta av skokartongen tills det passerar rakt igenom i andra änden. Lämna en lika stor mängd överskott hängare på varje ände av rutan.

• Förstå galgen innanför skokartongen, ungefär två inches från ena änden av rutan. Böj hanger ner så att det bildar en kantig buckla; buckla ser ut som en fyrkant utan en topp. Två till tre inches inuti den andra änden av rutan böja galgen upp; Detta kommer att utgöra en liknande form, förutom att det ser ut som en fyrkant utan en botten.

• Räta två metall Gem. Fäst gem i två böjda områden i galgen med tejp så att de pekar rakt upp. Tryck i ändarna av Gem genom toppen av skokartongen så att de sticker ut ovanför rutan.

• Bifoga dekorationer till topparna på gem och dekorera rutan. Dekorationer kan representera båtar guppar på en flod, en person jagar en annan eller någon annan lämplig design.

• Böj ena änden av galgen utanför skokartongen i en L-form; Detta kommer att veven. Vrid veven för att göra galgen vända; som det visar, kommer Gem bob upp och ner, skapa rörelse för dina dekorationer.