mynewspapers.net

Hur man gör en enkel karta i Photoshop

Hur man gör en enkel karta i Photoshop


Om du vill ha ett enkelt sätt att skapa cool, gulnade pirat karta eller andra gamla ser karta, då du inte behöver leta längre än Photoshop. Med dess breda utbud av verktyg, filter och Blandningsalternativ, kan Photoshop snabbt skapa exakt effekt du är ute efter. Detta projekt är både lätt och roligt.

Instruktioner

• Hitta en karta i det offentliga rummet som du kan använda som grund för din karta, och antingen ladda ner den eller skanna in det i datorn. Öppna Photoshop. Öppna kartan du fick i Photoshop, gå på Markera och klicka på Markera alla. Sedan gå till "Redigera" och klicka på "Kopia". Stäng det här dokumentet. Kontrollera att färgen är inställd på svart i verktygsfältet i "bakgrunden".

• Skapa ett annat dokument i Photoshop. Måtten på den karta som du kopierat till Urklipp kommer automatiskt att föras in inställningen. Välj "Bakgrundsfärg" för bakgrunden. Klicka på "OK". KLISTRA INTE ÄNNU!

• Högerklicka på "Bakgrundslagret" och välj "Kopiera". Stäng sedan av "Ögat" bredvid bakgrundslagret att dölja den. Nu välja det översta lagret. Välj verktyget "Eraser" och välj en grov penselspets radera gränsa av svarten. Detta skapar ojämna formen på din karta.

• Använd "trollstav" för att välja svarten. Gå till "Filter", välj "Render" och klicka "Moln." Sedan gå till "Bild", sedan "Justering" och välj "Nyans/mättnad." Ändra nyans till något gulaktig.

• Välj verktyget "Bränn"; ändra "Utbud" till "Skugga" och "Exponering" till 75. Nu "klistra in" i din karta. Ändra lagrets karta från "Normal" till "multiplicera". Markera lagret under kartskiktet och använda trollstav välja tomt gränsen. Sedan kartskiktet igen och klicka på "Radera".