mynewspapers.net

Hur man gör en elektronisk lyssnande anordning

Hur man gör en elektronisk lyssnande anordning


Om du vill ta reda på vad dina barn är upp till eller måste se till att ingen företagshemligheter lämnar kontoret, du kan använda en lyssnande anordning för att höra vad som händer i nästa rum. För att göra detta kan du skapa en enhet med ett stetoskop och en digital inspelare. Detta gör att du kan höra genom väggar och hålla ett exakta uppgifter om vad som sägs.

Instruktioner

• Ta bort örat knoppar från stetoskopet. Med hjälp av borren, ihåliga ut örat knoppar så mikrofon ändarna kan passa in i dem. Du bör ihåliga ut stora slutet av öronsnäckorna---inte den sidan som fäster på stetoskopet, snarare den sidan som går in i hörselgången. Om du inte får plats i slutet av mikrofonen i öra knoppen kan du behöva demontera mikrofonen genom att ta bort plast slutet av den.

• Limma mikrofoner till örat knoppar och vänta för dem att torka. Placera örat knoppar tillbaka på stetoskopet.

• Ta ändarna av kabeln och anslut dem till en stereo Y-adapter. Dessa kan köpas från någon stereo eller elektronikaffär för ca £6 från och med 2010. Anslut den Y-adaptern till en mini kassett eller mini digital recorder.

• Placera stetoskopet upp till väggen eller dörren att lyssna och tryck på inspelningsknappen på kassettbandspelare. Du kan också dölja stetoskopet i ett rum med brännaren och låt den spela in.