mynewspapers.net

Hur man gör en egyptisk Scribe kostym

Hur man gör en egyptisk Scribe kostym


Tack vare arbetet av forntida egyptiska skriftlärda vet vi om forntida egyptisk historia. Skriftlärda var några personer i det antika Egypten som visste hur man läsa och skriva. Skriftlärda var mycket uppskattad och deras ställning sågs som en betydande ställning. Pojkarna var de enda som var tillåtna att gå till skolan för att lära sig denna praxis, och blir en skriftlärd kunde bevilja en ung pojke möjlighet att bli en vis man i domstolen, en ledare eller en ambassadör. Deras typiska garderob var linne kjol kallas en kilt, ett tjockt halsband och lockigt hår upp till hakan och mörka ögon.

Instruktioner

• Skär T-shirt från axlarna ner har det kurva i centrum och kom upp på andra axeln. Skär av kragen och kasta ut kragen och nedre hälften av t-shirten.

• Varmt lim loose pärlor på kanterna på tyget. Rita tjocka linjer i den centrala delen av tyget. En rad bör vara röd, en blå och bör separeras av en tunn gyllene linje. Egyptiska krage mönster varierar. Du kan undersöka din egen färg decorating idéer.

• Ta 1 1/2 varv av vitt linne på de övre hörnen av motsatta sidor. Håll tyget bakom dig så det faller slät. Svep till vänster på framsidan och bubbelplast till höger på framsidan över tyget kom från vänster, liksom om du förpackning själv med en handduk. Säkerhetsnål båda hörn från insidan så säkerhetsnål i inte synliga.

• Sätt på Cleopatra-stil peruk, krage och thong sandaler. Beskriva dina ögon med eyeliner och göra den nedersta raden längre än din botten locket går mot din öga panna. Rulla upp papper för att göra en bokrulle.