mynewspapers.net

Hur man gör en egyptisk sarkofag

Hur man gör en egyptisk sarkofag


När du undervisar barn om antika Egypten, kan du göra lektionen mer interaktivt genom att visa dem hur man konstruerar ett hantverk som baseras på din lektionsplan. Barnen kan exempelvis skapa en forntida egyptisk sarkofag med basmaterial. Detta gör barnen att se hur en sarkofag ser ut.

Instruktioner

• Placera en tom skokartong på en bordsskiva och måla insidan och utanför lådan med hjälp av akrylfärg. Använda färgglada färg att måla egyptiska hieroglyfer inifrån och ut, eller skapa en representation av en person med en egyptisk pannsmycke och falska skägg på locket. Låt färgen torka i 30 minuter.

• Klipp ut en rektangel från en brun papperspåse att mäta 12 inches bred och 14 inches lång med sax. Deformationszoner och uncrumple papperskasse rektangel i 5 minuter att göra det ser ut som vittrade pergament. Sätt in det skrynkligt papperet i botten av skokartongen.

• Klipp ut olika former från konstruktion papper som skulle vara i en egyptisk grav, som mat, skålar, smycken, statyer och mynt. Placera objekten i skokartong sarkofagen.

• Linda en docka eller uppstoppade djur med toalettpapper för att förvandla det till en mumie. Välj en docka eller uppstoppade djur som kommer att passa perfekt in i skokartong sarkofagen.

• Placera mumien i sarkofagen att göra den komplett.