mynewspapers.net

Hur man gör en egyptisk dräkt för barnEn egyptisk dräkt är en enkel kostym som gör för barn som är billig och tar mycket lite tid. Det är en perfekt sista minuten kostym för Halloween eller någon annan kostym part. Nyckeln till att göra denna kostym ser äkta är i detaljerna. Om du lägger till tillräckligt detaljrik ser kostym mycket mer realistiskt än om du hålla de manschett och krage designerna enkelt. Detta projekt ska ta ca två timmar för att slutföra.

Instruktioner

• Mät avståndet från barnets nacke till golvet. Använd denna mätning för längden på tyget. Använd naturliga bredden på tyget för bredden på kostym.

• Vik tyget på mitten på längden. Skär en halvcirkel från mitten av stor nog för barnet att hålla sitt huvud genom tyget. Du kan också lägga till en liten springa i nacken om du vill ha ett mindre hål i halsen. Lägga till en liten bit av kardborrband att hålla skåran stängd.

• Knyt ett guld rep eller en remsa av guld tyg runt barnets midja cinch tyget på plats och slutföra den grundläggande kostym. Trimma alla överflödigt tyg så att kostymen träffar på barnets fotleder. Du kan också göra en knälång dräkt om så önskas.

• Skär en bit av guld tyg ca 12.5 cm (5 tum) tjock till en längd av ca 50 cm (20 tum). Vika detta tyg remsa i tredjedelar. Knyt tyget runt barnets huvud för ett pannband.

• Skär ett 7,5 cm (3 tum) breda band av vykort ca 1,3 cm (1/2 tum) större än barnets handleder och vrister. Måla en egyptisk design på ärmslut med 3D färg. Låt färgen torka i en timme. Sprayfärg guldet manschetten. Låt färgen torka i en extra timme. Tejpa muddar på barnets armar och ben.

• Gör en rundad krage för kostym av cardstock. Gör lika breda som barnets axlar krage. Skapa en design på kragen med 3D färg och måla det guld, precis som du gjorde för ärmslut. Hålla kragen på plats med tejp, eller lägga en bit kardborrband att hålla kragen på. Lägga till en svart peruk för att slutföra utseende.