mynewspapers.net

Hur man gör en egyptisk dräkt av örngott för ett litet barn

Hur man gör en egyptisk dräkt av örngott för ett litet barn


Att göra en helt enkelt egyptiska kostym från ett örngott kan vara ett roligt hantverk att prova, om du studerar forntida Egypten med dina barn eller bara behöver något att göra. För äkthet och kostym inredning inspiration, läsa om forntida egyptiska hieroglyfer innan du börjar. Med hieroglyfer representerar en bild varje brev eller ljud i alfabetet. Välja att markera en enda hieroglyfskriften eller sträng en serie av dem tillsammans för att bokstavera ett ord eller namn.

Instruktioner

• Håll örngott så att öppningen är längst. Skära ärmhålen på varje sida av örngott nära toppen, kan att se till att hålen är tillräckligt stor för ett barn manövrera sina armar genom dem.

• Klipp en öppning för en hals hålet på översta skarv av örngott. Göra en v-formad klippa i framsidan av kostym på hals hålet så att barn lätt kan sätta huvudet genom öppningen.

• Använd en limpistol för att fästa band i olika färger att dekorera sömmarna och öppningar i kostym. Detta kommer att förhindra nötning i sömmarna och ge extra dekoration.

• Har barn dekorera kostym med forntida egyptiska hieroglyfer. De kan stava namnen eller meddelanden på deras dräkt som använder ett alfabet till hieroglyf graph. Har barn berätta om hieroglyferna de valde.

• Rita glitterlim runt kanterna med hieroglyferna eller skapa enkla mönster lägga till gnistan till kostym.