mynewspapers.net

Hur man gör en egen uppsättning av apa barerApa barer har länge varit en leksak för barn över den Förenta staternas. De har råd med ett roligt sätt att engagera barn i aktiviteter och låta sin fantasi gå gratis medan du spelar. Även monteringsfärdiga satser finns för ett pris, kräver att skapa en uppsättning apa barer endast några dagar och vissa verktyg och förnödenheter att slutföra. Virke, konkreta mix och metall stolpar finns i de flesta hem förbättring och järnaffärer.

Instruktioner

• Låg två 12-fots bitar av behandlade 4-tum-av-4-tums timmer på sawhorses. Åtgärd 6 inches från ena änden av en styrelse med ett måttband och göra en penna Markera i centrum för styrelsen. Varje mätpunkt 12-tums och göra en markering tills du är 6 inches från den andra änden. Upprepa de mätningar och märkningar på andra ombord.

• Placera lite 1-tums trä-tråkigt i en borrmaskin och skapa en 2-tums-djupt hål inför varje bräda på platserna för blyertsmarkeringarna.

• Smear epoxy lim generöst runt insidan av alla 2-tums-djupt hål i en av brädorna. Sätt stopp för en 1-tums aluminium-pipe i vart och ett av hålen. De är ombonad, så placera en liten bit av skrot trä över den andra änden av röret och försiktigt hammare det ner i hålet. Upprepa detta steg för de andra 10 hål.

• Fyll hålen i andra styrelsen med epoxy lim och placera det första exemplaret av virke så polerna anpassa hålen. Ha en assistent säkerställa justering och sedan placera trä blocket över toppen av styrelsen och Hamra de öppna ändarna av polerna i den andra uppsättningen av hål. Låt limmet torka i cirka 12 timmar.

• Sänka den nya konstruktionen på sawhorses och lokalisera ytterkanterna av båda inlägg. Åtgärd 2 inches i från kanten och markerar du den i centrum för styrelsen. Upprepa detta för yttre ändarna av båda styrelserna. Borra 5/8-tum-diameter hål genom var och en av brädorna på de markerade positionerna.

• Lämna en sprayfärg märke på marken och sedan mäta 12-fot bort och gör en andra märket. Hammare en träpåle i marken i centrum för varje märke och kör en sträng linje mellan dem. Mäta 34 inches vid sidan av det första märket och sätta ett annat märke på marken. Kontrollera att denna nya mark är exakt parallellt med först. Hammare en annan insats till det nya varumärket och köra en sträng linje som matchar den andra linjen. Mäta 34-inches från det märket, kontrollera vinkeln för torget mellan de två platserna och placera staven i marken. Lägga till en sista spray mark på marken och ta sedan bort insatserna.

• Använd en spade att skapa 1 fot djup och 1-mul-diameter hål i marken. Skär 1 fot från slutet av varje av de fyra inlägg med ett bord såg. Mäta ner 2 inches från toppen av varje styrelser och göra en markering på ett ansikte. Borra 5/8-tum-diameter hål genom varumärkena.

• Ange en post i ett hål så att de borrade hålen möta platsen för 34-tums avlägsen motsatta inlägg. Håller styrelsen på plats och kolla om det är nivå. Häll hål till ett djup 1 tum under ytan torr betong blanda. Upprepa detta med alla hål i marken. Häll 1 dl vatten i alla hål, bara tillräckligt för att fukta toppen av den torra betongen, och sedan låta inlägg härda i marken i 24 timmar. De kommer att dra mer fukt från omgivande marken härda.

• Höja stege-liknande församlingen till toppen av de 4 inlägg och infoga 10-tum lång, 5/8-tum-diameter bultar genom sidorna av de sammanfogade brädorna från insidan till ut. Inkluderar brickor i båda ändarna av bult och sedan dra åt muttrarna till bultarna. Dra åt bultarna tryggt med en skiftnyckel på alla fyra inlägg.