mynewspapers.net

Hur man gör en DVD från en Dell återställningspartitionDell raden av datorer har en sekundär partition på sina hårddiskar som lagrar alla ursprungliga systeminställningarna. Om din Dell någonsin slutar att fungera ordentligt, är partitionen tillgängliga för att återställa datorn till dess fabriksinställningar. Förutom att använda partitionen, kan du skapa en återställnings-DVD för en extra lager av säkerhet. Dell inkluderar "Säker lokal säkerhetskopiering" programvaran, som är särskilt utformade för att göra en DVD kopia av data på återställningspartitionen.

Instruktioner

• Öppna Dell datorns Start-menyn och klicka på ikonen "Alla program". Navigera till posten märkt "Dell Data säker lokal säkerhetskopiering 2.0."

• Välj ikonen benämn "Dell Data säker lokal Backup." Placera en tom DVD i Dells skivenhet och stäng sedan av Windows AutoPlay prompten som dyker upp på skärmen.

• Klicka på ikonen märkt "Skapa din återställningsskivor". Markera "Skapa Recovery-skivor nu" knappen och välj "Nästa".

• Klicka "Nästa" igen och följ sedan instruktionerna på skärmen för att bränna en återställnings-DVD från på Dell återställningspartition. Klicka på "Slutför" efter bränningen avslutas.

• Etikett på ovansidan av DVD med "Dell Recovery DVD" eller en liknande etikett.