mynewspapers.net

Hur man gör en Dubble Bubble halsband

Hur man gör en Dubble Bubble halsband


Dubble Bubble är klassisk bubblegum tillverkas av Tootsie Roll Industries. Dubble Bubble är tillgänglig i en traditionell bubblegum smak, tillsammans med diverse mynta och frukt smaker. Den bubblegum är förpackad i ljusa gula omslag som barnen kan koppla samman till formuläret godis halsband. Bubblegum halsband gör nyckfull barnens presenter samt charmiga part tjänst. Om du är värd en födelsedagsfest för ditt barn, har gästerna göra egna tuggummi halsband som ta hem gåvor.

Instruktioner

• Samla så många insvept Dubble Bubble gum bitar som du behöver att göra barnets halsband. Lägg bitarna i en cirkel på ett bord att bestämma längden. Se till att den färdiga produkten kommer att vara tillräckligt lång för att lätt glida över barnets huvud.

• Skär flera 4-tums bitar av tunna sidenband; Du kan klippa mer bitar som behövs medan du arbetar med projektet halsband.

• Placera två bitar av tuggummi sida-vid-sida, så att ändarna radbruten överlappar varandra. Knyt ändarna ihop av knotting en av bitar av band runt dem för att skapa ett säkert grepp.

• Fortsätta knyta ändarna av inslagna tuggummi bitar tillsammans med band, tills halsbandet når önskad längd. Avsluta craft genom att knyta de första och sista bitarna av tuggummi tillsammans för att bilda en ögla.