mynewspapers.net

Hur man gör en Dresser ser ut som en verktygslåda

Hur man gör en Dresser ser ut som en verktygslåda


Fordonsreparationslackering en byrå att se ut som en verktygslåda är ett bra sätt att lägga till utflytning till ett rum som är att vara inrett i en bil tema. Lyckligtvis kan nästan någon byrå omvandlas till en verktygslåda med bara några lager färg och ny hårdvara, vilket eliminerar utgifter för inköp av en helt ny bit av möbler. Åter purposing en byrå som redan är i sovrummet är inte bara kostnadseffektivt, men också mycket kreativ.

Instruktioner

• Rengör dresser med en mild tvål och vatten blandning att ta bort alla smuts eller möbler polska rester på ytan. Ta bort lådorna från dresser så att de lätt kan nås för rengöring och målning. Ta bort någon maskinvara som knoppar eller handtag, från dresser.

• Förbereda dresser för målning av slipning utsidan för att ta bort den gamla finishen och skapa en slät yta för den nya färgen att hålla sig till. Torka av slipad dresser att ta bort alla partiklar kvar från slipa och måla alla de utåt synliga ytorna med en färg primer. Låta den primern torka helt, ca 24 timmar, innan vi går vidare med projektet.

• Välj två paint färger som liknar färgsättning av ett populärt varumärke verktygslåda. Vanligast, redovisas verktygslådor i ljusa röda och svarta färger. Andra alternativ kan omfatta gult och svart, eller blå och svart.

• Måla utsidan av dresser i den markerade ljusa färgen som rött eller gult, med hjälp av en pensel eller roller. Måla ansiktet på byrå lådorna i svart. Gäller ett andra lager färg för alla målade ytor efter den initiala coat har torkat.

• Installera chrome handtag maskinvaran. Detta kan vara chrome färgade handtag eller dekorativa knoppar med verktyg i sin design. För ett lekfullare utseende, pryder den ifyllda dresser med bil-tema dekaler eller klistermärken.