mynewspapers.net

Hur man gör en djup bindväv massage

Hur man gör en djup bindväv massage


Djupa bindväv massage är en typ av massage som är att släppa begränsningar av kroppen och bryta upp restriktiva ärrvävnad. En djup vävnad massage är mer intensiv än Svensk massage. Den fokuserar normalt på ett område av kroppen som kan orsaka problem eller smärta. Lotion används normalt inte i en djup vävnad massage. Djupa bindväv massage kan orsaka smärta i ett par dagar efter massagen har slutförts. En massage bör inte genomföras utan att först rådfråga en läkare.

Instruktioner

• Använd fingrarna istället för tummar för att undvika skada. Använd först två fingrar på handen framträdande och knogarna knåda muskler. Tummen ska vara ner så din arm stannar i en naturlig position. Använda långsamma djupa rörelser. Upprepa rörelserna för att värma de underliggande vävnaderna. Knuckles kan användas längs ryggen, fot, händer och underben.

• Använd fingertopparna i områden som har stora muskler som täcker dessa. Underarmar, biceps och quadriceps är områden där denna teknik kan tillämpas. Tryck ditt finger tips på muskeln tills det motstår. Inte trycka hårdare. Koppla av trycket utan att ta bort fingret. Vänta några sekunder. Muskeln kommer att koppla av, så att djupare tillgång till vävnader nedanför. Upprepa för att komma åt lägre nivåer. Använda knogarna att värma och massera musklerna en gång avslappnad.

• Använd näve med handflatan vänd inåt i en naturlig position. Det tryck som din knytnäve bör komma från allvar och din egen kroppsvikt. Använd inte din axel muskler för att gräva i musklerna. Nävar kan användas på ryggen, höfterna och underbenen. När du arbetar på höfter, komma in i en position där armen är raka och du kan använda din vikt för att utöva påtryckningar.

• Arbete på ett visst område eller del av kroppen som rygg, ben och nacke. Fokusera på en del av kroppen kommer att minska den totala stress som patienten kommer att medföra. Om det finns särskilda problemområden, arbeta dem en i taget över olika sessioner.