mynewspapers.net

Hur man gör en djungel kostym

Hur man gör en djungel kostym


Du behöver inte vara kung eller drottning i djungeln för att se ut som en. Om du har en Halloween party, jungle fest eller maskerad kommer upp, kan du piska upp en djungel kostym snabbt och enkelt, med ingen eller mycket liten sömnad. I själva verket, om du kommer till en fest som ett par, kan du skapa matchande kostymer med samma tyg och leveranser.

Instruktioner

• Don din leggings och T-shirt. Eftersom den djungel outfiten tar mycket lite förberedande arbete, kan du sätta ihop din kostym när du är redo att bära den. Din tröja och leggings ska smälta in väl med din hudfärg att ge effekten av bar hud.

• Skär tyget. För att göra en kvinnlig dräkt, Mät tyget till 3 gårdar och klipp. Detta kommer att utgöra en lång remsa av tyg som du kan använda för att skapa din djungel sarong. För att göra slutresultatet ser trasiga, göra slumpmässiga nedskärningar och revor i tyget och låt i ändarna striden. Ta med tyget bakom din rygg och håll ett slut i varje hand. Tyget ska som täcker ryggen och låren med främre brett öppna. Ta ena änden, sätta tyget upp och runt den motsatta sidan av halsen. Gör samma sak med den andra sidan så att de två ändarna täcka bröstet och cross på halsen. Knyt ändarna bakom nacken. Detta liknar knyta en sarong.

• För en manlig version, klipp två rektanglar från tyget ungefär 24 inches av 36 inches i storlek. När du har din rektanglar, lämna en sida av vart och ett rakt snitt och trimma de andra tre sidorna i vågiga och slumpmässiga linjer att likna en djurhud. Linda repet tätt runt midjan. Gör en penna mark där ländryggen bitarna ska placeras på repet. Lämnar längd för att knyta den, skär repet till lämplig höjd. Tag repet och bifoga din länd tyg bitar. Placera en fläskkarré trasa bit platt på bordet fel sida upp. Lägga din rep på tyget och vik 2 inches av den raka sidan över repet och limma fast den ordentligt. Upprepa för den andra sidan, använder din penna märkningar som placering referens.

• Använd grå och bruna ögonskuggor smutsfläck på dina kinder och panna, att skapa en "smutsig" titta. Bronzer fungerar också bra för att göra din hy ser djungeln-garvade.

• Skär enskilda blad från konstgjord växt eller fern och säkra dem till ditt hår med hårspännen eller till din sarong och ländryggen duk med tyg lim. Abborre en uppstoppad apa på din axel eller hålla det som en stötta.