mynewspapers.net

Hur man gör en dinosaurie Fossil av tandpetare

Hur man gör en dinosaurie Fossil av tandpetare


Studera dinosaurier i skolan kan vara spännande för barn. De får lära sig om förhistorisk tid och kan även få njuta av undersöka fossil på ett museum. En rolig relaterade craft skulle vara att skapa en dinosaurie fossil skelett med hjälp av tandpetare. Med lite kreativitet, kan barn Vispa ihop en dinosaurie skelett som ser ut som det har bara varit ojordade för första gången i miljontals år.

Instruktioner



Hitta ett foto av dinosaurie du vill göra till en fossil. Fotot bör vara av hela kroppen i profil Visa. Tejpa ner bilden till din arbetsyta att hålla den från att flytta runt medan du arbetar. Placera ett pappersark öppenhet på fotot och tejpa fast den ner. Detta kommer att förhindra limmet fastnar bilden medan du arbetar.



Skär dina tandpetare att förhindra peta dig vassa ändar. Limma ner tandpetare på bilden att bygga skelett av dinosaurier. Tjockare ben genom att stapla tandpetare ovanpå varandra och dem. Du bör sluta med ett platt skelett av tandpetare.



Borsta tandpetare skelettet med en ljus beläggning av craft glue. Se till att du täcker tandpetare helt. Damm våta limmet med sand innan limmet torkar, som täcker hela tandpetare. Låt lim och sand torka helt över natten innan du fortsätter arbeta på fossil.



Måla den torra dinosaurie tandpetare fossilen lätt med grå färg. Lägg till mer sand. Låt färgen att helt torka i 1 timme och sedan dra försiktigt fossil av öppenhet papperet. Placera dinosaurie fossil i en skokartong full av smuts och damm lite smuts på fossila att ge intryck av att det fortfarande är i marken.