mynewspapers.net

Hur man gör en Deer Antler handtag kniv

Hur man gör en Deer Antler handtag kniv


Jägare beundra majestät av rådjur. Många skulle vilja ha en hjort-horn handtag kniv, om inte för deras oöverkomliga kostnader. Dock kan med några hushåll objekt tillsammans med en deer antler, alla göra sina egna hjort-horn handtag kniv.

Instruktioner

• Kontrollera att din hjorthorn tine är rätt storlek för knivblad du har. Också se till att din kniv har en tang, som är en förlängning på undersidan av bladet som håller bladet inuti handtaget. Insidan av din hjorthorn tine har ett kärnfullt, något porös, kärna. Detta fortsätter inte hela vägen genom hjorthorn. Kärnfulla kärnan kommer smal som du komma närmare spetsen på hjorthorn. Så småningom blir det ingen kärnfulla kärna, som spetsen på hjorthorn är fast. Se till att din hjorthorn tillräckligt länge för att ta i alla dofter av kniven.

• Placera din hjorthorn tine i hink med regn eller creek vatten. Du kommer till svåra--väntar. Hjorthorn kan ha i blöt i en månad innan den är klar. Var några dagar kan du ta hjorthorn ur vattnet och testa kärnfulla kärnan genom att trycka på nageln mot den. Om nageln strecksatserna kärnan, är det förmodligen redo. Det är en bra idé att lämna hjorthorn i vattnet några extra dagar för att se till hela kärnfullt kärnan är så mjuk som där du först tryckt.

• Linda bladet av din kniv, inte tang, med silvertejp. Använd klämman för att hålla klingan på plats med tang sticker upp. Nu använda en bågfil för att göra tang lämplig storlek. Kom ihåg att kärnfulla core ändarna nära slutet av hjorthorn, så ditt tang inte bör vara längre än så. Dessutom skär tang i formen wedge. Detta hjälper när du infogar tang i hjorthorn.

• Kontrollera klämman täcker hela längden på bladet, bara stannar vid tang. Detta säkerställer du inte böja din blade samtidigt lägga handtaget.

• Ta bort din hjorthorn tine från vattnet. Hjorthorn kan luktar fruktansvärt på grund av bakterier bildas på det i vattnet. Detta betyder hjorthorn tine är inte bra. Lukten kommer att försvinna.

• Placera hjorthorn tine tang av bladet. Tryck kärnfulla kärnan ner mot tang. Använd din kroppsvikt att få hävstång och tryck långsamt hjorthorn tine på tang. Detta kan ta lite ansträngning, men stressa inte det. Du kan röra upp om du rusa, och det är verkligen ingen fastställande ett misstag med en kärnfulla kärna.

• Fortsätta att trycka hjorthorn tine tills den når upp över öronen av bladet. Kolla bladet då och då så att det inte rör sig i klämmorna.

• Lämna hjorthorn för att torka när du har drivit tang in i den. Du vet hjorthorn är torr när lukten är borta.