mynewspapers.net

Hur man gör en craft hålla häst

Hur man gör en craft hålla häst


Med några grundläggande hantverk leveranser och en liten bit av tid, kan du skapa en pinne häst för din favorit lilla cowpoke. Pinne hästen är så enkelt att sätta ihop att små händer kommer att åtnjuta pitching i. Göra pinnen häst någon färg du gillar, och skapa öron och en kalufs att matcha. Presentera stick hästen till din lilla cowboy eller cowgirl och låt rodeo börjar.

Instruktioner

• Slipa något ojämna kanter från en 1-tums trä pluggen. Måla pluggen färgen på ditt val.

• Saker en stor strumpa med täcke eller kudde vadd. Börja i tån och Lägg vadd tills sockan är fast. Detta kommer att vara chef för stick hästen. Tån på strumpan blir Hästens näsa.

• Skär fyra trianglar från craft kände. Trianglarna bör vara ca 4 till 5 inches tall och 4 till 5 inches över vid basen. Sy två av trianglarna tillsammans med en nål och tråd för att skapa ett öra. Upprepa med det andra paret av trianglar och sedan sy ett öra på vardera sidan av hästens huvud.

• Sy en svart knapp ordentligt på varje sida av hästens huvud. Knappen ska vara minst 3/4-tum i diameter.

• Skär flera 8 - till 10-tums bitar av garn, som blir den Hästens man. Använda en garn nål för att koppla varje bit garn till strumpan och sedan knyta garnet i en knut att säkra det. Gör man lika tjock som du vill.

• Placera trä pluggen i strumpan. Limma på insidan av strumpan till pluggen, med hjälp av en elektrisk limpistol. Säkra strumpan med en bit garn eller en läder Skosnöre.