mynewspapers.net

Hur man gör en Clown ansikte från hantverk

Hur man gör en Clown ansikte från hantverk


Skapa en clown hantverk med barn är en rolig aktivitet som kommer att hålla aktiva barnen engagerade och tillåta dem att vara kreativ. Något i ditt hantverk som är färgglada eller glittrig kan användas så att ansiktet clown unika. Barnen kommer att dekorera deras clown ansikten olikt, ofta visar upp sina egna personligheter med sin konst. Skapa din egen clown ansikte uppmanar dig att "agera som en clown" och roar människor medan du gör det.

Instruktioner

• Skär kortpapp i en rund form. Detta är basen för din clown ansikte. Tjockt papper måste vara tillräckligt tjock för att tåla barn, lim och rikligt med glitter. Med saxen, har en vuxen sticka ett litet hål på varje sida av tjockt papper.

• Kavla en annan bit av tjockt papper i en kon. Limma ändarna så att konen formstabil. Ställ det åt sidan, gör det möjligt att torka helt. Placera den wide-sida ner på en plan yta.

• Spåra ögon, mun och näsa på tjockt papper. Klipp ut ögat hålen.

• Trä bandet genom hålen i kartong, tillåter nog så att det kan passa väl, men inte för hårt runt baksidan av barnets huvud.

• Dekorera utrymmet över och under ögonen med limmet. Rita stjärnor, cirklar, squigly märken, eller bara spåra markören med lim, att se till att linjerna är raka.

• Damm limmet med olika färger med glitter. Utrymmen runt munnen blir röd, utrymmen runt ögonen kan vara blå eller grön. Det spelar roll ingen vilken färg går där, så länge allt är färgglada. Ställa in båten åt sidan för att torka.

• Lim ränder på kon hatten, alternerande mellan band med glitter och remsor av band att matcha ansiktsmask. Använda några överblivna band, paljetter, glitter, eller andra hantverk bitar och bitar för att dekorera hatten. Låt torka helt innan du bär.