mynewspapers.net

Hur man gör en cirkel säng baldakin

Hur man gör en cirkel säng baldakin


Att göra en cirkel säng baldakin är ett billigt sätt att försköna en säng design. Detta projekt kan vara perfekt för ett barns rum och kommer att tillåta barnen att tonhöjd i och hjälpa. Med hjälp av olika tyger och färger och texturer kan också sätta stämningen och förbättra design. Fint tyg kan se bästa och är lätt nog att hänga.

Instruktioner

• Samla vad blir din tre tyg sektioner övre ändar. Hur du går med dem är en fråga om personlig preferens, men kom ihåg att dessa kommer att döljas nära taket när hängd. Använd en längd på band eller garn av tyget som är tillräckligt lång för att slinga och skapa galgen efter det är knutna runt rosetten kompletterande färg. Knyta ihop bitarna tätt och säkert sätt. Ordna tyget sticker ut av bundet menyfliksområdet (det inte ska finnas mycket överskott, kanske 2 tum till 3 tum) i en rosett genom att dra och sprida den apart ovanför bundet menyfliksområdet.

• Knyt ihop ändarna av band eller garn att bilda en ögla. Detta är galgen.

• Centrera din rosett i mitten av botten, eller inuti, avsnitt av broderi bågen. Denna del av bågen bör under tyget. Ordna tyget jämnt över bågen, och jämna det från centrum till kanterna utan sträcker det.

• Placera den övre delen av bågen över den nedre delen av bågen. Har de åtstramande skruven lös nog att glida över botten bågen ordentligt, men inte så hårt att det riskerar att dra tyget från din rosett.

• Dra åt ner hoop skruven efter att göra vissa tyget är ordnat på ett sätt som kommer kaskad jämnt från bågen. Om det inte ser rätt, kan du alltid ta bort ringen och göra justeringar.

• Installera en stark krok i taket, centrerad över sängen där trädkronorna är att bli hängd. Vilken typ av krok valt beror på takets konstruktion. Det bör dock vara stark nog att hålla trädkronorna utan att dra.

• Hänga i kapellet på kroken av menyfliksområdet som du bunden på toppen. Ordna botten av cascading materialet runt sängen bifoga den.