mynewspapers.net

Hur man gör en choklad sked bukett

Hur man gör en choklad sked bukett


Choklad skedar är den perfekta presenten till kaffe eller kakao älskaren. De lägger en extra "zing" till den dagliga ångande drycken. Dessa ser mycket mer komplicerat och extravaganta än de egentligen är. Du kan göra dem med objekt som du förmodligen redan runt ditt hus. Anpassa dessa behandlar för alla tillfällen.

Instruktioner

• Smält chokladen i glas cup. Det enklaste sättet att göra detta är i mikrovågsugnen. Stoppa varje minut eller så att röra chokladen för att hålla den från brännande eller sticker. När all choklad har smält smidigt, går vidare. Om du har problem med att få choklad blandningen slät nog, Lägg till lite smör eller en tesked vaniljextrakt. Bara göra detta om de blandningens konsistens är inte slät, eller riskerar du att göra det för tunt.

• Doppa skedar i den smälta chokladen. Se till att de täcks helt. Slå dem i utkanten av mätglaset att få bort eventuellt överskott. Lägg choklad skedar platt på en bakplåt.

• Dekorera varje sked med grädde. Du kan skriva mottagarens initialer på skedar. Göra lite blommor eller stjärnor. Låt fantasin flöda här.

• Tillåt chokladen för 24 timmar. Hålla den i en sval, torr plats. Inte kylskåp det såvida du inte att påskynda förfarandet. Kylning kan göra choklad visas tråkig.

• Linda varje sked individuellt i cellofan. Säkra cellofan ordentligt med ett Dekorativt sidenband.

• Placera alla skedar varandra i säsongens muggen. Du är nu redo att ge din choklad sked bukett till någon lycklig kompis.