mynewspapers.net

Hur man gör en choklad fjärilFjärilarna komma till sinne fantasifulla, springtime bilder och en känsla av frihet. Istället för att köpa plast fjäril dekorationer för en födelsedagsfest, baby dusch eller brudkläder dusch, imponera på dina gäster och gör din egen av choklad. Choklad fjärilarna kan läggas till toppen av en tårta eller cupcakes för en nyckfull utseende. Att göra choklad fjärilar krävs övning, men när du får kläm på det, att skapa fjärilar kan göras relativt snabbt.

Instruktioner

• Plats 284gr av choklad, candy melts eller bar choklad, i en skål och smälta den i mikron. Ställ bunken åt sidan.

• Rita en fjäril form på ritpapper, eller skriver ut en fjäril mallen från datorn. Täcka mönster med vaxat papper och placera den på en disk eller tabell. Säkra papper ner med en bit maskeringstejp hjälper till att hålla allt på plats.

• Placera två träskedar bredvid varandra på en plan yta med handtagen ungefär två inches isär. De kommer att användas att bilda en kurva över vingarna.

• Klipp ett hål längst ned i en bakelse väska. Placera en runda bakelse tips #4 i påsen innan du fyller det med den smälta chokladen. Alternativt kan du klämma godis direkt från påsen utan ett tips.

• Pressa chokladen ur påsen på vaxat papper, medan spåra fjäril mönster. Börjar med utsidan av vingarna, då gör insidan av vingarna, antenner och kroppen.

• Lyft av smörpapper och vila den försiktigt över handtagen på träskedar. Fjärilsvingar bör lägga mot den skedar handtag att bilda en kurva i kulisserna. Tryck inte på papperet eller bitar av fjärilen kan bryta.

• Ta försiktigt ur fjärilen från vaxat papper och förvara den i en container i en sval, torr plats tills den behövs för att dekorera eller omedelbart placera den ovanpå en färdig tårta eller andra dessert.