mynewspapers.net

Hur man gör en Cheer Dance

Hur man gör en Cheer Dance


En cheer dance är tänkt att visa upp den enighet, anda och tekniska förmågor av en grupp cheerleaders. Det varierar något från en traditionell dans som balett eller jazz, däri teknik och elegans inte är fokusera så mycket som explosivitet och enhetlighet. En cheer dance kan utföras för en skola laget, under en pep rally eller vid en cheerleading tävling. En cheer dance kan också innehålla sång, som bör vara skrek perfekt unisont och med entusiasm.

Instruktioner

• Välj en upbeat och livlig sång koreografera. Låten borde ha ett snabbt tempo med en stark rytm. Välj något som kommer att uppmuntra entusiasm från dansarna och publiken.

• Räkna den valda musiken, bryta ner det musikaliska urvalet för dans kombinationer. Danser räknas normalt slår av åtta, så skriv ner hur många åtta räknas finns i musiken. Anteckna alla överdrivna eller avlånga beats, eftersom detta kan förvränga en åtta räkning. Det kan också ge dig en möjlighet att visa upp den cheerleaders musikalitet stora flytta accent på beat.

• Utveckla steg kombinationer, tumlande sekvenser och stunts för varje räkning av åtta. Mer än en sammanräkning av åtta kan användas för en sekvens, t ex en tumlande passera. Dock avstå från att bryta upp åtta-räkningarna.

• Arbete skarpa armrörelser till danssteg, eftersom detta kommer att skapa visuella effekter och showcase enhetlighet. Accent armrörelser med överdrivna huvudrörelser. Öva på alla kombinationer så alla dansarnas armar, fötter, ben och huvuden är unisont.

• Lägg till i hopp, som en gädda hoppa eller svensexor hoppa, för att visa upp cheerleaders förmågor och färdigheter.

• Införliva stunts som baserna håller flyers i luften. Liberty stunt skulle vara ett exempel.

• Lägga till sång in i rutinen, uppmuntra teamet gruppen hejar på eller ledande ramsor till stöd för hejarklacken. Till exempel kan "Går laget gå" eller "vi är nummer ett," när sa högt unisont, förbättra rutinen.

• Craft ett slut utgör Avslutningsvis dans rutin. Posen har inte vara helt enhetliga och olika flickor kan vara i olika positioner. Koreografera flickorna för att avsluta i olika nivåer, med en tredjedel av flickorna i en pose på golvet, en tredje i en pose på sina knän och resten i en stående pose.