mynewspapers.net

Hur man gör en CD Dupliceringsapparaten Tower

Hur man gör en CD Dupliceringsapparaten Tower


En CD dubbelarbete torn är helt enkelt en dator med flera CD/DVD författare drivar installerat. CD dubbelarbete torn är persondatorer för att göra flera kopior av skivor på en gång. Kommersiella CD dupliceringsapparater kan vara ganska dyra, och du kan skapa din egen CD dubbelarbete tornet för att uppnå samma resultat. Med en billig dator, en liten ansträngning, NERO Burning ROM dupliceringsapparat ansökan, kan du ha din egen dubbelarbete tornet upp och kör på nästan ingen tid alls.

Instruktioner

• Hitta en billig PC med Windows och en CD/DVD-enhet installerad. Alternativt använda en äldre dator som du inte använder. Datorn behöver inte vara nya eller ens mycket snabbt. Om datorn har en processor på 1 GhZ eller snabbare, kommer att det göra en utmärkt CD Dupliceringsapparaten maskin. Dock behöver dator fall kapslingen har minst en tillgänglig 5,25-tums expansion bay tillgängliga.

• Använda skruvmejsel för att öppna fallet inneslutningen och sedan installera en eller flera CD- eller DVD-brännare-enheter i extra expansion vikarna. Skjut en brännare i en expansion bay, dra åt skruvarna för bibehållen och Anslut flatkabeln data till enheten och moderkort. Upprepa för så många författare enheter som du vill installera i din nya CD Dupliceringsapparaten. Slå på datorn. Datorn kommer att erkänna och automatiskt konfigurera den nya författare drivar.

• Köpa en licens för Nero Burning ROM, sedan hämta och installera programmet på den nya CD dupliceringsapparat datorn. Andra CD-bränning program ger dig möjlighet att kopiera en skiva från en enhet till en annan, men Nero Burning ROM stöder kopiering av en CD/DVD-skiva till flera författare på en gång.

• Placera CD- eller DVD-skivan du vill kopiera till CD/DVD enheten CD Dupliceringsapparaten datorns. Placera tomma CD-skivor eller DVD-brännare-enheter du installerat tidigare.

• Dubbelklicka på skrivbordsikonen för Nero Burning ROM att starta programmet. Klicka på knappen "Bränn" på verktygsfältet för huvudsakliga. När fönstret "Bränn" visas, klicka på och välj "Bränn till flera enheter alternativ." Klicka och markera alla CD/DVD brännaren enheter installerade i datorn CD Dupliceringsapparaten. Klicka på knappen "Bränn" längst ned i fönstret. Nero börjar kopiera källkod skivan till alla brännare drivar installerat i din dator.

• Vänta på Nero att slutföra kopieringen, ta sedan bort alla CD- eller DVD-skivor från enheter. Sätt de nya skivan kopiorna en i taget i CD/DVD-ROM-enheten och testa dem för att säkerställa data kopia var framgångsrik.