mynewspapers.net

Hur man gör en burk maskar kostym

Hur man gör en burk maskar kostym


En burk med maskar kostym är en ovanlig kostym för barn eller vuxna att bära på Halloween eller för någon annan kostym part. Du kan göra den burk masken kostym så enkelt eller komplicerat som du vill, lägga till i ytterligare detaljer eller stickande med grunderna. Använda gamla nude-färgade strumpbyxor för att göra realistiska maskar, eller färgglada slang kan du göra godis stil maskar. Gör denna kostym minst en dag i förväg så att tillräckligt med tid för färgen att torka.

Instruktioner

• Använd en kartong som är ca 3 fot lång. Plattar kartongen och ta bort alla band som kan knytas. Skära i rutan Öppna längs ena kanten. Klipp av viftar med box. Om du vill ha rutan vara längre, ta inte bort viftar.

• Rulla rutan till en rund form. Gäller horisontella linjer av tejp över hörnen så att de kurvan istället vända tillbaka till en låda form. Skär arm hål ungefär tre inches under övre kanten av rutan.

• Sprayfärg box vit eller andra oavsett färg du vill ha den kan vara. Måla en stor etikett på burken som säger "Maskar". Låt färgen torka i två timmar.

• Skär en cirkel från en bit kartong ca 24 inches över. Sicksackar kanterna så att det ser ut som det togs bort med en konservöppnare. Spraya cirkla silver med sprayfärg. Låt färgen torka i två timmar.

• Skär ett ben bort av de svarta tights. Passa benet över huvudet. Markera området runt ansiktet med skräddaren krita. Ta bort trikåer och klipp ut öppningen med sax. Limma kan locket till toppen av maskera med varmt lim.

• Saker sex ben nude-färgade strumpbyxor med polyester fyllning. Lämna sex inches av tomt utrymme på den öppna änden.

• Tejpa den uppstoppade strumpbyxor inuti masken öppna ändar kan. Ordna strumpbyxor så att de sticker ut från utsidan av masken kan. Måla ögon på ändarna av strumpbyxor så att de tydligt kan identifieras som maskar.

• Bära svarta byxor och en svart långärmad tröja. Dra kostymen över huvudet och placera armarna genom arm hål. Dra svart mask över huvudet.