mynewspapers.net

Hur man gör en bukett godis PresentationGodis buketter är ett alternativ för hemlagad gåvor som kräver viss koncentration och kan konstrueras med barn som ett hantverk projekt. Med några sorter av semester eller fest godis och några hantverk leveranser, kan du skapa en beundransvärd display, istället för att betala vad kan verka som en obscen mängd pengar för en anpassad godis Visa. Om fira Halloween, påsk, jul, fjärde juli eller Hanukkah, kan du skapa en bukett godis för att pryda ditt matbord eller som en present till vänner, familj och grannar.

Instruktioner

• Forma en bit blommig skum med en sågtandad kniv att passa inuti en lergods potten och infoga den i botten av planter. Damma av alla små bitar av blommig skum.

• Spruta varmt lim över blommig skummet och tryck gemensamma påskgräs på den för att dölja den gröna eller vita färgen och som en dekorativ accent.

• Bifoga godis till trä spett med antingen blommiga band eller varmt lim, eller genom att trycka på spett direkt i lappa av godis. Radbruten choklad eller marshmallows kan hålla spett utan friktion, men förpackat godis måste kopplas till spett med tejp eller varmt lim. Som ett exempel, för att förbereda en påsk godis bukett, tryck ett trä spett i botten av marshmallow kycklingar eller kaniner, samt folie-inslaget chokladägg.

• Knyt en 8-tums bit av curling band till spett under godis bit och krypa genom att dra över en skjuvning på ett par sax medan du trycker tummen över band och skjuvning.

• Tryck på varje spett i blommig skummet tidigare infogas i lergods potten, ordna dem i olika höjder så att alla godis bitar syns framifrån.