mynewspapers.net

Hur man gör en brudtärna klänning mer uppsvullna

Hur man gör en brudtärna klänning mer uppsvullna


En brudtärna klänning kan vara en av de svåraste plagg till stil till din smak. Oavsett om du har valt klänningen själv eller väljer det från brudens alternativ, kan du justera att känna sig bekväm och nöjd med ditt utseende på den stora dagen. Om du vill göra klänningen mer omfångsrika och svullna, Följ några enkla tips för att få önskat resultat.

Instruktioner

• Lägga till axelvaddar för att få puffiga ärmar på din klänning. Köp axelvaddar på hantverk eller sy butiken. Var noga med att placera dem över axlarna så att de är den önskade volymen. Välj en färg som naken, som inte kommer att Visa genom klä strukturen. Använda mode dubbelsidig tejp för att hålla kuddar tillfälligt till insidan av ärmarna klänning och över axlarna, eller använder en enkel söm eller två med tråd på din klänning tyg för att förvara axelvaddar.

• Lägg flåsa på baksidan av en längre klänning genom att lägga till en rörelse. Dra nytta av ökad rörlighet under mottagning genom att hålla din klänning säkert från golvet. Anlita en fackman för ombyggnad på specialitet tyger som siden och chiffong, eftersom en rörelse kommer att kräva sömnad och stöd av tyngre tyger. Använda en knapp, krok och öga eller snapin för att skapa ett säkert sätt att lägga till baksidan av en klänning. Var noga med för att rörelse lager av en differentierad klänning separat.

• Få mer volym i en klänning kjol med tyll slip eller underkjol. Observera att dessa objekt i olika längder. Välj ett underplagg som har en kortare fåll än din klänning. Köpa en slip på en kostym butik eller beställa online från en specialitet klädbutik eller underkläder butik.