mynewspapers.net

Hur man gör en brudklänning utan ett mönster

Hur man gör en brudklänning utan ett mönster


Många brudar vet exakt vilken typ av bröllop klänning de önskar, ända ner till hemline typ och efter ceremonin rörelse. Men om du inte vill bära samma klänning som någon annan brud, anser designa din egen brudklänning. Din en-av-en-slag bröllopsklänning fästa uppmärksamhet allt på egen hand. Oavsett om du väljer att undfly mönster för att skapa den mest originella klänning möjligheten eller om du helt enkelt vill integrera din egen vision i din bröllopsdag, skapa din egen klänning resultat i en speciell se är alla dina egna.

Instruktioner

• Ta dina mått och spela in dem. Hålla detta i åtanke när du klippa ut ditt klänning bitar, eftersom siffrorna hjälper dig göra de rätt justeringarna av tyget för att passa din form. Integrera din design idé genom att rita ut uppskattade klänning bitar på tunt tyg. Storlek bitar baserat på dina mått och markera konturerna med tyg-pennan. Hålla klänningen något större än det behöver vara, särskilt om du vill lägga till sömmar, draperier och veck till din klänning.

• Skapa en mock-up klänning genom att skära ut den klänning bitar för att skapa ett stort rör i allmänna formen på din planerade bröllopsklänning. Nåla fast klänningen omkring dig och justera alla detaljer du vill ha i tyget är form, till exempel princess sömmar, samling vid midjan eller formen av hemline. Om du vill ha en två-lagers klänning, se till att din mock-up omfattar detta. All planering, detaljer och justeringar görs till din klänning i detta skede, vilket gör det mycket viktigt om du skapar en brudklänning utan ett mönster.

• Sy din mock-up tillsammans med ett brett tråckla sy och markera alla samlar, pintucks och veck som du gör med tyg pennan. Prova plagget på och justera formen tills du är nöjd med den detalj och passar för klänning.

• Ta mock-up isär och använda muslin bitar som layouten mönster på din brudklänning tyg. PIN tunt till det slutliga tyget och skär den klänning bitar. Replikera detalj märkningar av muslin mock-up på tyget.

• Sy klänning ihop och slutföra den detalj. Förstärka stygn runt de platser där klänningen kommer att vara den snävaste.

• Klipp ut en foder, håller sig till samma form som insidan av brudklänning. Sy fodret och klänning tillsammans vid halsringningen, att hålla rätt sidorna tillsammans. Flip slemhinnan inne för att skapa en klar kant runt den övre kanten av din klänning.

• Stick din brudklänning förslutningsanordningarna i den rygg eller vänstra sidan av klänningen. Dessa fästanordningar varierar från dragkedjor att Korsetter, så Välj typ av infästning som bäst passar din klänning ser ut.

• Hem din klänning och försköna det till din smak.