mynewspapers.net

Hur man gör en bra Vodka

Hur man gör en bra Vodka


Många sorters vodka finns och åtnjuter ensamma eller blandade drinkar, från Bloody Marys Greyhounds, skruvmejslar, Cape Cods och Moskva mulor. Nyckeln till en god drink är kvaliteten på vodka som används. Vodka är tillverkad av livsmedel som innehåller mycket stärkelse, som råg och vete korn, potatis, melass och sockerbetor. I vissa stater, kan alkohol aficionados skapa deras perfekt dryck genom destillering av sina egna vodka.

Instruktioner

Beredning

• Konsultera statens lagar. Innan du försöker göra din egen vodka, se till att det är lagligt i ditt område. Aldrig sälja vodka att du destillera själv, eftersom detta är olagligt i nästan alla stater.

• Montera ditt hem fortfarande. Du kan köpa en färdiga fortfarande eller du kan köpa alla delar behövs för att göra en fortfarande. Om du har köpt bara delarna av en stilla, Följ de medföljande monteringsanvisningen som varje varumärke är olika.

• Se till att ditt hem fortfarande innehåller väsentliga delar: en värmekälla, en avdelning för kokande vätskekylning, rör, och en flaska att samla in den färdiga produkten. Du kan beställa dessa delar, eller ett ifyllt fortfarande, på nätet eller hitta dem i butiker som säljer utrustning och hårdvara för hem bryggning och matlagning.

• Blanda en del blekmedel med fyra delar vatten och sanitise din fortfarande utrustning med denna blandning. Tvätta utrustning ordentligt med vatten efter saneringen så att inga blekmedel rester återstår. Desinfektion med blekmedel hindrar din vodka från att vara behäftade med en metallisk smak förmedlade av din utrustning.

• Skapa en mäsk från stärkelserika livsmedel källa, såsom socker, spannmål eller potatis. Beroende på din smak, kommer att Mäskning processen vara mycket olika.

• Välj ett recept som passar din smak från en vodka mosar receptbok. Många olika sorters vodka finns, och du kommer att behöva välja din önskad smak, konsistens och alkoholhalt innan kombinera ingredienser.

Destillering

• Göra mäsk av spannmål om du inte vet din önskad smak eller vill ha ett enkelt recept att använda för praktiken. Värme korn med vatten i en gryta för ungefär en timme; Tillsätt jästen och låt mäsken sitta täckt i en till två veckor. Konsultera en receptbok för proportioner, eftersom de varierar beroende på storleken på den fortfarande och höjden av webbplatsen destillering.

• Tillsätt blandningen till kokande kammaren fortfarande och värme. Den alkohol som har odlat kommer att avdunsta och ange kyla rören, som leder till samling flaskan. Upprepa denna process flera gånger tills du har fyllt samling flaskan med ofiltrerade vodka.

• Placera en bomullstuss och en bit av aktivt kol i ett filter och häll alkoholen i samling flaskan genom denna apparat. Upprepa denna process upp till sju gånger för hög kvalitet vodka, ersätter bomullstuss och aktivt kol för varje filtrering. Du kan få dessa verktyg på nätet eller på de flesta hem-brygga butiker.

• Späd den filtrerade vodkan med renat eller destillerat vatten. Införliva ett förhållande av tre delar vatten till fyra delar vodka. Smaka på blandningen för att fullända detta förhållande.