mynewspapers.net

Hur man gör en borg med hantverk pinnar

Hur man gör en borg med hantverk pinnar


Hantverk pinnar är roliga, enkla att använda och bra för konstprojekt som barn kan göra med mycket lite tillsyn av en vuxen. De är också mångsidiga. Du kan använda dem för att göra vad som helst din fantasi kan drömma upp. Ta reda på hur du kan göra ett slott med hantverk pinnar som blir projekt för hela familjen.

Instruktioner

Hur man gör en borg med hantverk pinnar

• Börja med väggarna. Limma hantverk pinnar tillsammans sida vid sida tills du har en bredd på omkring 2 fot. Gå tillbaka och limma en craft pinne till spetsen av den första uppsättningen av hantverk pinnar att göra väggen längre. Placera en liten droppe lim på toppen av varje ny craft stick och Ställ in den på kanten av dess partner craft stick. Göra detta en gång, som gör din vägg tre hantverk pinnar höga. Upprepa detta fem gånger. Detta ger dig totalt fyra väggar, ett golv och ett tak. Avsätta dessa bitar och låt dem torka ordentligt innan montering dem.

• Se fyra torn på hörnen av ditt slott. Du ska bygga varje torn timmerstuga stil, limning fyra hantverk pinnar tillsammans i en kvadratisk form och överlappande ändar. Fortsätta att bygga struktur detta sätt tills du uppnår önskad tornhöjd. Du måste upprepa proceduren tre gånger.

• Lim craft pinnar längs golvet, fyra sidor med den platta sidan röra vid kanterna på golvet. Dessa minnen kommer att fungera som ett stag när man resa slottsmurarna.

• Måla golvet. Använda grå och svart för en stenslottet eller brunt och svart för trä. Pensla målar på alternativt att den bas färgen för att täcka hantverk pinnar och svart att ge dem en sten eller trä finish. Måla väggarna på samma sätt. Måla alla windows eller slottet smycken du vill innan målning hantverk pinnar fullt. Måla taket och torn, och låt allt torka.

• Montera slottet. Limma hantverk pinnar utmed väggarna på inne i slottet att stärka strukturen och sedan få väggarna upp och limma dem mot uppiggande längs kanten av golvet. Låt detta torka för en timme eller två, sedan limma taket till toppen av strukturen. Limma de fyra tornen på taket, en i varje hörn.

• Lägga till en trevlig pricken i ditt slott med en vindbrygga. Limma fyra eller fem hantverk pinnar tillsammans sida vid sida, måla dem med brunt och svart att uppnå en trä look och sedan limma hantverk pinnar på botten framsidan av ditt slott i vinkel. Nu har du ett slott helt i hantverk pinnar, komplett med vindbrygga, kan du Visa med stolthet.