mynewspapers.net

Hur man gör en blixtlåsförsedd bindemedel

Hur man gör en blixtlåsförsedd bindemedel


En blixtlåsförsedd bindemedel är en typ av portfölj som kan vara zippade stängd för att hålla innehållet insidan skyddas. Studenterna använder blixtlåsförsedd bindemedel för klasser och kontorspersonal använder dem för rapporter eller viktiga presentationer. Du kan anpassa en vanlig pärm med en dragkedja funktion i en kort tid som en stor organisatorisk craft-projekt. Plus behöver du bara några grundläggande material och verktyg för att få jobbet gjort.

Instruktioner

• Köpa en plast pärm med 1-tums ringar på ett kontor leverans butik. 1-tums ryggraden bredden på Binder-dokumentet kommer att se till att den öppna kanten runt gränsen 1-tums tjock.

• Sprida 2-fot av tyget platt på ett bord. Lay bindemedlet öppna över tyget och spåra dess kontur på tyget med en blyertspenna. Skär runt spårade bilden på tyget, lämnar en extra tum runt ritningen så att du kan svepa tyget runt binder kanten.

• Linda tyget runt pärm, omslag av överflödigt tyg runt kanten av bindemedlet till dess insida. Säkert på plats med en rad med varmt lim.

• Mät tre öppna sidorna av bindemedlet. Använd ett måttband. Denna mätning är den längd du behöver för dragkedjan.

• Köp en dragkedja som matchar längden av tre öppna sidorna av bindemedlet i kombination. Dragkedjor kan köpas på ett hantverk eller tyg butik. Kontrollera att dragkedjan har 1 1/2-tums bredd.

• Limma tyg kanterna på dragkedjan på insidan kanterna på Binder-dokumentet, så att dragkedjan sveper runt de tre sidorna.